(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rėmėjas internetinio pokerio kambarys „PokerStars“ nuo balandžio mėnesio pradeda nemokamų internetinių pokerio turnyrų seriją „Krepšinio karštinė“. Pirmajame serijos turnyre šį sekmadienį, balandžio 3 d., 21 val. pokerio žaidėjams ir krepšinio sirgaliams iššūkį prie internetinio pokerio stalo mes Martynas Gecevičius, žaisiantis slapyvardžiu „Gecevicius“.

Visos „Krepšinio karštinės“ metu lietuviai turės išskirtinę galimybę prie pokerio stalo susigrumti su vis kitu vienu talentingiausių Lietuvos krepšininkų, kurį, tikėtina, rudeniop pamatysime besikaunantį su stipriausiais Europos krepšininkais už Lietuvos garbę. Be to, nemokamų turnyrų žaidėjų lauks ir puikūs prizai – ne tik „PokerStars“ garantuotas piniginis prizinis fondas, bet ir bilietai į vis kitas Europos krepšinio čempionato varžybas.

Pirmajame turnyre „PokerStars“ garantuoja 1000 eurų prizinį fondą. Pirmosios vietos laimėtojui be piniginio prizo atiteks ir LKF dovanojami 2 bilietai į Panevėžyje vyksiančio I-ojo Europos krepšinio čempionato etapo varžybas Lietuva-Didžioji Britanija bei 2 bilietai į pasirinktas Lietuvoje vyksiančias draugiškas mūsų rinktinės varžybas. 4-iais bilietais į pasirinktas draugiškas Lietuvos krepšininkų rungtynes bus apdovanotas ir iš žaidimo Martyną Gecevičių išmetęs žaidėjas.
Šis, kaip ir visi kiti būsimi „Krepšinio karštinės“ internetinio pokerio turnyrai, yra skirtas tik Lietuvos pokerio žaidėjams. Registruotis į sekmadienį vyksiantį turnyrą galima jau dabar.

„Krepšinio karštinės“ pokerio turnyrai „PokerStars“ kambaryje vyks kiekvieną sekmadienį.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: