Vytauto Jankausko Facebook paskyros nuotr.

Youtube svetainėje pasirodžiusi Vytauto Jankausko politinė reklama uždavė daug neatsakytų klausimų. Kas šis veikėjas, ketinantis kandidatuoti į Lietuvos Respublikos Prezidentus? Ir kodėl taip anksti buvo sukurta ši politinė reklama? Ar Vytautas Jankauskas yra realus asmuo, ar tai kito žmogaus sukurtas personažas?

Gal tai kurios nors partijos iš po stalo ištrauktas koziris? Ar kokio nors prekinio ženklo bandymas sukurti virusinę reklamą?

Savo politinėje reklamoje jis teigia grįžtantis į Lietuvą, bet kodėl būtent šiuo metu grįžta į Lietuvą ir kokiais motyvais, lieka paslaptis. Net jeigu tai ir būtų daug žadantis politikas, jam iš pradžių reikėtų išsamiau pristatyti savo kandidatūrą, o tik vėliau kalbėti apie būsimų darbų vizijas.

Jei tai reklama, sunku išsiaiškinti kokiu tikslu buvo kuriama ir kokiai auditorijai pritraukti ji skirta. Galbūt šio filmuko pagalba buvo testuojamos žmonių reakcijos į naujus politinius kandidatus. Facebook paskyroje apie šį asmenį galima sužinoti labai mažai informacijos, o sukurtame Wikipedijos puslapyje pateikiamas abejotinas informacijos patikimumas.

Lietuvai reikia naujų veidų, tačiau kas jeigu tai tik pigus savanaudis triukas? Bet kuriuo atveju, netrukus viskas paaiškės…

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: