Brangūs pacientai, nereikia jums naujienų, kad nerėktumėte, pirma jums užklijuosime burnas, o paskui dar aminazino, nes reikia jus pagydyti. Neskaitykite naujienų daugiau.

United Airlines skandalas: debilavota JAV kompanija nutarė, kad viskas leidžiama, o kadangi avialinijas visada saugo teisėsauga, tai leidžiama netgi labai viskas. Pritrūko lėktuve vietų dėl overbukinimo – tai vietoje to, kad dar prieš skrydį aiškintųsi, nutarė išmesti keleivį tiesiai iš lėktuvo. Keleivis nesutiko, todėl jam sulaužė nosį ir vilkte išvilko iš salono. O paskui dar kompanijai užteko durnumo vaizduoti nekaltą avį ir kaltinti keleivį. Žodžiu, sutaupė 400 dolerių, išvilkdami keleivį, bet per dieną prarado berods 250 milijonų dolerių akcijų biržoje, o bendras vertinamas nuostolis artėja link milijardo.

Rusijos atstovas JT Saugumo taryboje Vladimiras Safronkovas, vetavęs cheminio ginklo panaudojimo tyrimus Sirijoje, išsiplūdo ant britų kaip visiškas budulis – tujindamas, meluodamas ir retoriškai aiškindamas britų atstovui, esą šis nežiūri į akis jam, šmeižia Siriją, Rusiją ir dar kažką ten. Išsiplūdimas buvo toks, kad žemumu pralenkė bet ką. Po to visą dieną pasaulis tikrinosi, ar tai ne feikas ir ar Vladimirui Safronkovui neaptemo protas, tačiau iš Kremliaus atėjo atsakymas, kad taip ir turi būti. Dabar pasaulis darosi išvadas. Galima numanyti kokias – staigiai didinti ginklavimąsi ir ruoštis karui.

Kiek anksčiau Sirija gavo Tomahawk raketų per bazę, iš kurios vykdė cheminius ir necheminius miestų bombardavimus. Rusijos įrenginėta priešlėktuvinė gynyba Sirijai nepadėjo, tačiau nepaisant aiškių faktų, Rusija ėmė skleisti blėnis apie tai, kad čia sukilėliai tą ginklą turėjo. O kad būtų lengviau įrodyti, jog tikrai sukilėliai, užblokavo JT patikrinimus.

Alternatyvią teisibę atskleidžiančios Facebook grupės aptardinėja, kad Sirijoje cheminį ginklą panaudojo iš žydomasonių iliuminačių sąmokslas, pasiųstas Trumpo. Tas pats Trumpas ten pasiuntė ir Sirijos lėktuvą, kad sukeltų provokaciją. Ir pakišo cheminius ginklus. Taip pat joks lėktuvas ten neskrido, o taip pat ir jokios Tomahawk raketos nepataikė, nes jas numušė priešlėktuvinė gynyba, todėl JAV raketų antpuolis neteisėtas. Taip sako alternatyvieji analitikai. Kiti iš jų pataria dėl viso pikto gerai pagarinti actą, nes jis išsklaidysiąs Trumpo siunčiamus chemtreilus ir apsaugosiąs nuo reptilijanų invazijos į Žemės planetą.

LVŽS savo paskyroje paskelbė, kad galimai prieš jų FB puslapį įvykdė kibernetinę ataką ir dėl to tas puslapis neveikė. Ir dar paskelbė, kad deda visas pastangas, kad veiktų. Aš suprantu, kad jie nesupranta, kaip FB strigimai gali sukelti problemas, ir aš suprantu, kad jie nesupranta, kad iš principo neįmanomas DDoS prieš paskirą LVŽS puslapį. Man tik įdomu, kokias jie ten pastangas dėjo tam, kad pataisytų FB serverius?

Prokuratūra toliau pajudino jau senokai iš libų išėjusio Gintaro Steponavičiaus reikalus – kažkokio jo fondo ryšius su MG Baltic. T.y., iš specialiojo liudininko (visi suprantam, ką išties tai reiškia) padarė jau kaltinamu. Kažkaip tas jau senos istorijos pajudinimas virto tokiu, kad maža nepasirodė – panašu, kad po Eligijaus Masiulio ir Antano Guogos bajerių libams vis dar sunku. Kita vertus, kuo daugiau išmetama, tuo švariau. Kol kas visi rėkia, tai kol kas nesigirdi to, kas buvo – kažkoks Steponavičiaus fondas darė kažkokias pilietiškumo pamokas kažkam, o 10% to pamokų darymo atrodo bus finansavę MG Baltic. Skamba biškį kaip KPŠ.

Klausimas, ką daryti Remigijui Šimašiui su tuo balaganu, kurį gavo, kai sutiko vadovauti partijai? Šiaip tai, pagalvojus, nu bliamba bliamba, kai gauni mėžti kažkieno blėnis, už kurias dėl to ir atsakingu tampi.

Antanas Guoga ta proga pabandė paimti bangą, pasakodamas apie tai, kokie blogi buvo liberalai, kaip jį skriaudė ir koks jisai nelaimingas, doras ir tyras. Skaitydamas, vos ašaros nenubraukiau. Vargšas Antanas Guoga, toks nuskriaustas.

LVŽS, atrodo, jau bus pramušę alkoholio ribojimus: jokių reklamų neliks (jei neskaitysim prekių ženklus). Ir tai geras darbas, nes alkoholio reklamos yra vienas iš svarbių veiksnių kaip tik pradedantiems vartotojams. Kita vertus, alkoholis bus uždraustas jaunesniems, nei 20 metų – o tai reiškia, kad staigiai ims rastis nelegalūs kanalai ir kanalėliai. Turint omeny, kad dabar net ir draudimų iki 18 neįstengia įgyvendinti, o apribojimas yra nutaikytas į didesnį segmentą vartotojų – galim numanyti, kad bus neblogas chaosas. Bet nors ir chaosas, nors ir nelabai sąmoningas, visgi čia judesys gera linkme ir bendrai tai už tai dedu LVŽS visgi pliusą. Su manim nesutinkantiems siūlau pirma pasitikrinti dėl alkoholizmo.

Paaiškėjo, kad į Lenkiją apsipirkinėti važinėjo netgi Saulius Skvernelis. Atrodo, kad kainos netgi ministrams Lietuvoje per didelės? Ir tai – jau šios valdžios ministrams. Labai gera valdžia, gerai dirba. Labai geras ministras pirmininkas, rūpinasi viskuo.

Kita naujiena – Saulius Skvernelis sugalvojo, kad bus mažiau emigracijos, jei išemigravusių neskaitysim išemigravusiais, t.y., skaičiuosim juos kaip vis dar Lietuvos piliečius. Labai įspūdingai emigraciją mažinanti valstietijos idėja. Liuks. Kad dar labiau emigracija sumažėtų, siūlau pilietybę suteikinėti varnoms, įskaitant ir užsienyje gyvenančias. Taip Lietuva piliečių skaičiumi pralenks netgi Kiniją. Būsim didžiausia pasaulio imperija.

141 Seimo nario yra pernelyg daug, nes sunku matyt taip apmokėti kyšius. Išlaidos per didelės gaunasi. Todėl reikia 101, o gal ir dar geriau – 71. O gal paskui ir dar geriau – pvz., 31 Seimo nario. Ir visi uždirbs geriau, ir visokie ten nereikalingi bei trukdantys į Seimą neįlįs. Ponai iš LVŽS, o gal dar geriau – 13 Seimo narių ir viskas? O gal dar geriau – vieno Ramūno Karbauskio pakaks, juk išlaidos sumažės, o jis toks doras ir tyras, tiesa?

Mindaugas Bastys, apie kurį išlindo krūvos visokios medžiagos apie kažkokias sąsajas su Rosatom bei Visagino atominės elektrinės statybų blokavimu, vis dar kažkaip kabinasi už kėdės. Atrodo, kad čia iš serijos „neatsistatydinsiu ir viskas“, po kurio visvien būna pasakoma „taip visiems bus geriau“. O Saulius Skvernelis nemato problemos, kai kažkurie socdemai sako, kad viskas tvarkoje, nes čia viskas tvarkoje. Tiksliau, kaip sakė Skvernelis – „viskas yra tikėjimo klausimas“.

Beje, išlindo dar ir kažkokie gandai, kad Mindaugas Bastys buvęs kažkaip susijęs su kibernetinės saugos vystymu – o jei jau taip, tai dar kartą labas, internetini balsavime!

Gintautas Kėvišas (Nacionalinio operos ir baleto teatro artistas, atsiprašau, direktorius) vis dar neatsistatydina ir viskas. Lenda nauji galai visokie apie dar kažkokius naujus reikalus. Laukiam, kada visgi pasakys „taip visiems bus geriau“.

Kovotojai prieš skiepus, atrodo pasiekė pirmą pergalę: Lietuvoje vėl plinta tymai. Tarp vaikų, kurie neskiepyti.

Lietuvos Futbolo Federacijos vadovas Edvinas Eimontas sakosi, kad „taip visiems bus geriau“, nors net nespėjo pasakyti „neatsistatydinsiu ir viskas“. Kur skandalas?

Ką praleidau?

rokiskis.popo.lt

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: