(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Penktus metus iš eilės projekto „Geriausieji techniškųjų universitetų absolventai” (GTUA) metu išrinkti geriausi KTU ir VGTU absolventai. Interneto svetainės www.cvonline.lt specialioje skiltyje pristatoma po 100 perspektyviausių šių metų absolventų iš abiejų universitetų.

Lietuvos techniškieji universitetai bendradarbiauja vykdydami projektą GTUA, kuriuo siekiama ne tik įvertinti geriausius studentus, bet ir atkreipti visuomenės dėmesį į šių absolventų turimas žinias, jų veržlumą ir perspektyvumą. Projekto GTUA laureatai atrenkami atsižvelgus į akademinį pažangumą, aktyvią mokslinę bei visuomeninę veiklą, kryptingus ir aiškius absolvento karjeros tikslus.

Geriausiais pripažinti absolventai gali įrodyti, kad teorinės žinios ir nuoseklus darbas savoje srityje kuria neabejotiną vertę šalies ateičiai. Siekiant produktyviai taikyti turimas žinias itin svarbus sėkmingas jaunų specialistų ir verslo sektoriaus bendradarbiavimas, todėl esminis projekto GTUA tikslas – suteikti galimybę geriausiems absolventams ir potencialiems darbdaviams atrasti vieniems kitus.

„Šiais metais pastebėjome, kad KTU ir VGTU absolventai yra dar labiau motyvuoti, žino, ko nori. Turime jaunus gabius specialistus, didžiulį potencialą Lietuvos ekonomikai”, – teigė KTU Karjeros centro psichologė Sigita Novikovienė ir pridūrė, kad darbuotojus-lyderius vertinančioms įmonėms taip pat vertėtų tuo pasinaudoti.

2010 metų projekto GTUA laureatai:

http://www.cvonline.lt/pages/Geriausi%20absolventai/plainmenu

Daugiau informacijos apie projektą:

www.karjera.ktu.lt/absolventai

www.karjera.vgtu.lt/absolventai

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: