R. Javtokas apie A. Trifunovičių:
(c) L.Kazakevičiaus/KaunoZinios.lt nuotr.

Naujas Kauno „Žalgirio“ komandos treneris iš karto įnešė tvarkos ir disciplinos komandoje. Būtent to Lietuvos čempionams ir trūko, įsitikinęs komandos veteranas Robertas Javtokas.

Po pirmosios pažinties su Aleksandru Trifunovičiumi Javtokas teigė, kad naujasis strategas turėtų padėti išlipti iš duobės, kurioje komanda atsidūrė.

„Viskas į gerą pusę. Treneris įdiegė pirmųjų naujovių. Sumaištis duoda teigiamų rezultatų, nes visi nori labiau pasirodyti“, – kalbėjo Javtokas.

Trečiadienį pirmą kartą vadovavęs „Žalgiriui“, Trifunovičius jau penktadienį, lapkričio 4 d., su šia ekipa debiutuos Eurolygoje. Pirmasis varžovas – Eurolygos čempionė Atėnų „Panathinaikos“.

„Kažko naujo per daug nepadarysime, nes treneris tik šiandien prisijungė prie komandos, – žvelgdamas į artėjančią dvikovą, sakė Javtokas. – Tikiuosi, kad baigsime moterišką žaidimą ir pradėsime žaisti taip, kaip sugebame.“

Vidurio puolėjas prisipažino gerai nepažįstantis Trifunovičiaus, tačiau yra tikras, kad tokio trenerio komandai reikėjo.

„Žinau, kad jis yra griežtas ir daug reikalaujantis. Būtent to mums dabar ir reikia, kad visi žaidėjai būtų sustatyti į savo vietas“, – sakė Javtokas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: