(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Kauno miesto savivaldybės administracija, bendradarbiaudama su Kauno miesto Savivaldybės įmone „Kauno planas“, kaip ir per kiekvienus rinkimus, šiais metais miesto gyventojams paruošė rinkimų apylinkių skaitmeninį žemėlapį.

Primename, kad vasario 27-ąją įvyks rinkimai į savivaldybių tarybas. Skaitmeninis žemėlapis veikia adresu: http://rinkimai.kaunas.lt.

Žemėlapis skirtas Kauno miesto gyventojams, norintiems sužinoti mieste esančių rinkimų apylinkių teritorijas bei jų adresus. Vartotojas, nurodęs savo gyvenamosios vietos adresą, gali surasti rinkiminės apylinkės adresą, t.y. rinkėjas sužino, kuriai rinkiminei apylinkei jis priklauso. Speciali grafinė rodyklė ir tekstinė informacija nurodys rinkėjui balsavimo centrą, į kurį jis turėtų atvykti rinkimų dieną.

Gyventojai vis daugiau naudojasi elektroninėmis paslaugomis. Tad šis projektas – tai dar viena elektroninė paslauga Kauno miesto gyventojams, kuri buvo įgyvendinta naudojant naujausias geoinformacines (GIS) technologijas. GIS privalumas yra tas, kad rezultatai pateikiami ne kaip sąrašai ar lentelės, o kaip žemėlapio vaizdai.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: