(c) stock.xchng archyvo nuotr.

Tradiciškai projekto „Kauno miesto metamorfozės” ir šį gegužės 13 dienos vakarą kviečia į „Roko ketvirtadienio” koncertus. Jaunimo iniciatyvinė grupė pildo kauniečių pageidavimus ir troškimus pašėlti Kauno miesto širdyje, restorane „Punto Pizza” bei klube „Džem`pub” sunkiosios muzikos natų apsuptyje. Energinį užtaisą visiems įvairialypio roko gerbėjams yra pasiruošę dovanoti Groove Solid, David Smash Band ir „Nirvanos projektas”.

Projekto „Kauno miesto metamorfozės” organizatoriai, prieš mėnesį užleidę sceną dainuojamajai poezijai ir atidavę malonę duoklę lyrinei kultūrai, šį kartą nusprendė novatoriškai sujungti šėlstančias kauniečių pavasarines nuotaikas ir griausmingą roko muzikos repertuarą.

Bombos galingumo muzikiniais garsais dalinsis keturių, visiškai skirtingų vaikinų iš Kauno, sėkmingai skiepijančių disco-metal sunkiosios muzikos garsus klausytojams, komanda. Kaip patys atlikėjai paaiškina, Groove Solid pavadinimas koduoja užvedančių ritmų, prasmingų žodžių bei linksmybių ant scenos paslaptis.

Tuo tarpu grupė David Smash Band intriguoja kvietimu ateiti ir įsitinkinti, kaip scena gali virsti bliuzroko energetiniu paraku visam vakarui. Dviejų virtuoziškų gitaristų gretas moteriškai papildo ugningoji būgnininkė.

Į roko sūkurį Jus įsuks ne tik labai jaunos ir talentingos sunkiosios muzikos atstovės, tačiau visi susirinkusieji taip pat turės galimybę nusikelti į legendinės grupės „Nirvana” laikus ir išgirsti jų kūrinių akustinę improvizaciją pritariant smuiko melodijoms.

Projekto „Kauno miesto metamorfozės” komanda primena, jog kovą prasidėjęs nemokamų pasirodymų ciklas tęsis iki birželio mėnesio. Per šį laikotarpį kauniečiai galės tęsti užgimusią jaukių vakarų idėją pačiame miesto centre, ir toliau klausydami populiariausių ir mėgstamiausių muzikinių žanrų ir kūrinių, taip pat susipažindami su kitų kultūrų, gyvenančių Kaune, kultūra.

Besidominantys šiuo projektu visą reikalingą informaciją apie organizuojamus renginius bei pasklaidyti meniškas nuotraukas, fiksuojančias Kauno miesto vaizdus, gali socialiniame tinkle Facebook, bloge (http://kaunomiestometamorfozs.blogas.lt/) ir informacinio rėmėjo internetinėje svetainėje www.kaunozinios.lt.
Jaunimo iniciatyvinės grupės projektas „Kauno miesto metamorfozės”, finansuojamas Europos Sąjungos programos „Veiklus jaunimas”, yra skirtas įpūsti Kauno miestui gyvybės, parodyti Kauno kultūrinę įvairovę ir suteikti galimybę jauniems žmonėms parodyti savo talentą.

Projekto iniciatoriai didžiuojasi, jog prie projekto entuziastingai prisideda įvairūs rėmėjai, kuriems rūpi Kauno miesto ateitis. Startuojant pirmiesiems renginiams savo draugystės ranką jau tada ištiesė ir vis dar tvirtai laiko reklamos agentūra „Ad Vision”, kuri noriai dalinasi savo mintimis ir darbu – teikia pasiūlymus, kaip galima būtų praturtinti šį projektą, savo kūrybinį potencialą nukreipia į informacinių plakatų kūrimą. Rėmėjų ir padėjėjų gretas jau papildė restoranas „Punto Pizza” bei klubas „Džem`pub”. Informaciniai rėmėjai „Kauno žinios” atsakingai skleidžia kauniečiams bei miesto svečiams naujausias žinias apie projekto siūlomas ketvirtadienių renginių kraitę.

Kaip patys iniciatoriai pastebi – kauniečiai turi pamatyti savo miestą naujai ir iš arti. Šiam tikslui reikalingas kiekvienas kaunietis.
„Roko ketvirtadienio” vakaro programa:

 Gegužės 13 dieną, 20 valandą:

Restorane „Punto Pizza, įsikūrusiame Kęstučio g. 6, sceną energingai okupuos „Nirvanos projektas” akomponuojant smuikui;
 Renginys tęsis 22 valandą:

Klube „Džem`pub”, įsikūrusiame Laisvės al. 59 (5 aukštas), šėlsmas roko ritmu su Groove Solid bei David Smash Band.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: