(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Šį sekmadienį, 13 valandą, prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ vaikai galės susitikti ne tik su Kalėdų seneliu, bet ir su čia užsukusiais arkangelais Mykolu ir Gabrieliumi – spektaklio „Angelų pasakos“ veikėjais.

Spektaklio režisierius – to paties pavadinimo knygą parašęs Vytautas V. Landsbergis, o pagrindinius vaidmenis atlieka šeimyninis duetas – Gediminas ir Ainis Storpirščiai. Spektaklis pasakoja apie arkangelus Mykolą ir Gabrielių, kurie, nužengę į žemę, kuria istorijas, patys jose dalyvauja ir kovoja su piktuoju nupuolusiuoju angelu Liucipieriu. „Pagrindinė knygos mintis – apie ką gyvenime galvoji, tuo pats ir tampi. Jei gyvenime elgiesi gerai, tuomet viskas gerai ir sekasi, gyvenimas atrodo gražus“, – sakė knygos autorius V. V. Landsbergis.

Arkangelą Mykolą spektaklyje vaidinantis aktorius Gediminas Storpirštis prisipažino, jog kaip aktoriui jam lengviau būtų įsikūnyti į blogąjį personažą. „Tačiau kaip žmogui, labai norisi ieškoti šviesių gyvenimo spalvų, grožio ir šilumos“, – sakė G. Storpirštis, kviesdamas lankytojus sekmadienį pasidalinti teigiamomis emocijomis.

Spektaklis „Angelų pasakos“ – vienas iš daugelio gruodį prekybos centre vyksiančių renginių. Kiekvieną gruodžio savaitgalį, nuo 12 iki 18 valandos centrinėje aikštėje įsikūrusiame kalėdiniame miestelyje vaikų laukia Kalėdų senelis, kuriam kaskart talkina vis kiti pasakų personažai. Kitą savaitgalį, antrąją Kalėdų dieną, gruodžio 26-ąją, 14–15 val. visus prekybos ir pramogų centro lankytojus su šventėmis sveikins gospel choras „S in G“.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: