(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Balandžio 8 dieną nuo 12 val. viešbutyje „Kaunas“ lektorius Tomas Girdzijauskas dalinsis įvairiais patarimais, kurie skirti tiek vyrams, tiek moterims. Seminaro metu lektorius poliglotas T.Girdzijauskas atskleis šeimos laimės paslaptis, kurias surinko naudodamas slaptus senųjų civilizacijų – Egipto, Izraelio, Indijos, Graikijos, Kinijos, Tibeto ir kt. – šaltinius.

Kam skirtas?

Seminaras skirtas poroms, norinčioms palaikyti darnius tarpusavio santykius, kurti gerą emocinį ir psichologinį klimatą šeimoje, geriau pažinti partnerį ir vaikus, išmokti sėkmingai įveikti konfliktines situacijas. Taip pat žmonėms, norintiems atpažinti savo antrąją pusę.

Seminaro tikslas

Padėti šeimai išlikti darnia, stiprinant ryšius tarp šeimos narių. Patarti, kaip klausytis ir būti išgirstam savo partnerio. Pamėginti pažvelgti į save iš šalies ir pagelbėti ištaisyti klaidas, kurios yra daromos bendraujant su partneriu.

Seminaro nauda jai

Šis seminaras – moterims apie vyrus ir apie jas pačias. Apie amžinus vyrų ir moterų mąstymo bei elgesio nesutapimus bei iš to kylančius nesusipratimus. Seminaro klausytojos turės progą atpažinti amžinas klaidas, kurias daro bendraudamos su vyrais. „Vertėjo” pagalba moterys bus mokomos susikalbėti su savo gyvenimo partneriais ir taip išvengti nereikalingų konfliktų šeimoje.

Seminaro nauda jam

Tai seminaras vyrams apie moteris ir apie juos pačius. Būti laimingiems poroje – tikras heroizmas. Jei šeimoje vyras jaučiasi neišsgirstas ar tiesiog ieško būtų, kaip patobulinti santykius su gyvenimo partnere – šis seminaras kaip tik jam. Pažinę moterų žodyną vyrai išmoks susikalbėti su savo antrąja puse ir išvengti dėl nesusikalbėjimo kylančių konfliktų. Seminare, pažvelgę į save iš šalies, vyriškosios lyties atstovai pamatys lemtingas klaidas, kurias daro bendraudami su moterimis.

Daugiau apie lektorių

Lektorius Tomas Girdzijauskas – eruditas, poliglotas lektorius, skaitantis unikalias plataus tematinio spektro paskaitas kaip, pavyzdžiui, pagreitinto mokymosi ir atminties lavinimo, verslo valdymo ir karjeros, pinigų, bendravimo, šeimos santykių, vaikų auklėjimo, sveikatos ir kt., sugebantis sudėtingas žinias perteikti lengvai suprantamu būdu. Jo sukauptos žinios neturi analogų Lietuvoje ir retai sutinkamos net ir svetur dėl jų gilumo, enciklopediškumo, aktualumo, naudojamų šaltinių įvairovės ir praktinės gyvenimo patirties.

Tomas Girdzijauskas nuolat konsultuoja įmonių vadovus išradingumo, kūrybingumo bei sudėtingų problemų sprendimo klausimais, pritaikydamas šiuolaikines vadybos, verslumo, psichologijos, edukologijos, euristikos žinias bei žinių vadybos metodus. Tomas daugiau nei 15 metų gilinasi į senovės civilizacijų žinių sisteminimo problemas, paskaitose remiasi ir universaliaisiais dėsniais, ir moderniausiomis žiniomis. Sugebėjimas atpažinti kokybiškus žinių grynuolius ir jų perteikimas aiškia, suprantama kalba – akivaizdžiai pati stipriausia Tomo raiškos sritis bei pašaukimas. Jo išmintis, aktyvumas ir entuziazmas yra labai užkrečiantys ir motyvuojantys.

Temos turinys:

*Svarbiausi įžanginiai praktiniai patarimai.
*Giluminiai lyčių skirtumai.
*Kas yra objektyvus šeimos tikslas?
*Kas yra laimė ir kodėl ir kaip ji įmanoma tik su kitų žmonių pagalba? Laimė ir šeima.
*Vyrai ir moterys kalba skirtingomis kalbomis. Tai kaip susikalbėti?
*Emocinis ryšys.
*Punktai, kuriuos būtina išsiaiškinti dviese, nes jie iš tiesų nėra „savaime aiškūs“.
*„Ministerijos“ šeimoje: amžini vyro ir moters vaidmenys.
*Sutuoktinių teisės ir pareigos.
*Kokie ginčai ir konfliktai yra leistini ir legalūs, o kokie – nerekomenduojami?
*Kokiais atvejais galima skirtis?
*Kodėl vyrai geriau orientuojasi erdvėje ir dažniau meluoja?
*Tipinis konfliktas šeimoje ir kaip jį spręsti?
*Nuostabios šeimos gyvenimo fazės.
*100 būdų kaip parodyti meilę sutuoktiniui ir teikti tik malonumą.
*Kiek turėti vaikų?
*Stulbinantis senovės Amerikos indėnų atradimas apie vyrų ir moterų esmę, kurį žino ir kitos tautos.

Specialios temos:

*Moterims apie vyrus ir save.
*Vyrams apie moteris ir save.

Pranešėjas: Tomas Girdzijauskas
Vieta: Kaunas, viešbutis „Kaunas“, Laisvės al. 79
Data: 2011 m. balandžio 8 d.
Laikas: 12:00 – 18:00
Trukmė: 6 val.
Investicija: 149,- Lt.

Specialus pasiūlymas KaunoZinios.lt skaitytojams. Registracijos pastabose įvedę kodą SMKZ0408, Brian Tracy knygą “Kritinis taškas” gausite dovanų.

Registracija į seminarą: http://www.saviugdosmokykla.lt/mokymai/1299-vyru-ir-moteru-bendravimo-abc-kaunas

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: