(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Balandžio 30 dieną Kaune, S. Dariaus ir S. Girėno stadione, įvyks Europos regbio čempionato rungtynės tarp Lietuvos ir Latvijos rinktinių. Tai vienas iš renginių, skirtų Lietuvos regbio 50 – mečiui paminėti. Renginio metu bus apdovanoti nusipelnę regbiui asmenys bei pirmųjų regbio varžybų dalyviai.

Pirmosios regbio varžybos Lietuvoje sužaistos 1961 metais Kaune tarp „Atleto“ ir „Mokslo“ komandų. Mačą stebėjo beveik 7000 žiūrovų.
Balandžio 27 dieną Kauno miesto savivaldybės mažojoje salėje surengtoje spaudos konferencijoje dalyvavo Lietuvos regbio federacijos prezidentas Rolandas Alksnys, Lietuvos regbio rinktinės treneris Irmantas Kukulskis bei kiti regbio entuziastai.

„Nenoriu nuvertinti varžovų – mums tai tik pirmosios rungtynės šį sezoną. Žinoma, tenkintų tik pergalė, tačiau žinau, kad Latvijos rinktinė taip pat intensyviai ruošiasi šiam mačui. Mūsų stipriosios pusės – kolektyvas. Ši komanda kartu žaidžia jau 10 metų, 7 žaidėjai rungtyniauja Anglijoje. Ilgalaikiu mūsų tikslu įvardinčiau stiprios rinktinės subūrimą ir dalyvavimą 2016 metų vasaros Olimpiadoje“, – sakė Lietuvos regbio rinktinės treneris Irmantas Kukulskis.

Visus kviečiame ateiti balandžio 30 dieną į Kauno S. Dariaus ir S. Girėno stadioną palaikyti Lietuvos regbio rinktinės. Įėjimas nemokamas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: