(c) stock.xchng archyvo nuotr.

Gegužės 15 d. Klube „Ups“ (Laisvės alėja 30a), Kaune Hiphopo renginius organizuojanti komanda „Street Up“ pažymės savo veiklos penkmetį. Dviejose salėse dalyvaus 6 DJėjai 4 Hiphopo grupės 1 breiko komanda.

Pavasarį atgyja ne tik gamta, bet ir Hiphopas. Ta proga net trys grupės: „Funky Junky“, „Šiaurė“ ir „Kaunas United Rap Various Artists“ pasirodys gyviau nei bet kada. Nuo visiems įprastų būgnų iki semplerių čia ir dabar kuriamų ritmų, nuo Volfgango Amadėjaus Mocarto pamėgtos fleitos iki naujausio šių dienų klyksmo – elektroninio pučiamojo sintezatoriaus. Visą šią sintezę vainikuos garsiausios ir geriausios visų laikų Lietuvos Hiphopo grupės „G&G Sindikatas“ pasirodymas. Pastarieji būtent ir kviečia į gimtadienį mini video klipe.

„Street Up“ per penkerius metus suorganizavo 41 renginį, bendradarbiavo ir padėjo suorganizuoti dar 10 renginių/projektų. Per penkerius metus renginiuose gyvai atliko kūrinius 65 skirtingos grupės ir atlikėjai. Dauguma iš jų daugiau nei vieną kartą. Iš jų net 13 atvyko iš Europos ir JAV.
Sugrojo 40 skirtingų DJėjų. Išdalinta 40120 skrajučių ir iškabinta 1710 plakatų.

„Street Up“ kviečia visus, kurie buvo nuo pradžių, ir tuos, kurie prisidėjo bėgant laikui, atšvęsti savo gimtadienį.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: