(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Balandžio 17 d. (šeštadienį) drauge su daugeliu šalies gyventojų Kauno rajono žmonės dalyvaus akcijoje „Darom 2010”. Kaip ir pernai aplinkos švarinimas bei tvarkymas organizuojamas ir 25 seniūnijose. Ankstesnių metų patirtis parodė, kad gyventojai yra gana iniciatyvūs ir noriai dalyvauja talkoje, tad kviečiami ir šiemet kreiptis į savo seniūnijas informacijos, kur bus renkamos šiukšlės ir prisijungti prie akcijos.

Surinktas šiukšles į Lapių sąvartyną išveš UAB „Kauno švara“, UAB „Dzūtra“ ir UAB „Super Montes“. UAB „Kauno švara“ aptarnaus Garliavos ir Lapių seniūnijas, UAB „Super Montes“ – Alšėnų, Ežerėlio, Garliavos apylinkių, Kačerginės, Linksmakalnio, Rokų, Samylų, Taurakiemio seniūnijas, o šiukšles iš likusių seniūnijų išveš UAB „Dzūtra“.

Į sąvartyną surinktos šiukšlės bus priimtos be mokesčio, o kiekvienai seniūnijai skirta po tris leidimus. Kauno rajono savivaldybės ekologas Darius Šlapikas talkas organizuojančius seniūnus perspėja, kad bendrovių mašinos išgabens tik akcijos dieną surinktas šiukšlės. Už kitomis dienomis surinktų atliekų išvežimą teks susimokėti.

Akcijos dalyvių surinktas padangas kitą dieną išgabens UAB „Kauno švara“ ir UAB „Super Montes“, todėl akcijos organizatoriai ir dalyviai prašomi jas sudėti į atskiras krūvas.

Akcijoje dalyvaujančių įmonių kontaktiniai asmenys:

UAB „Kauno švaros“ atstovas Deividas Streikus (8 699) 37 733.

UAB „Dzūtra“ atstovė Inga Andriuškevičiūtė (8 655) 08 763.

UAB „Super Montes“ atstovas Arūnas Staškauskas (8 687) 77 991.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: