(c) Organizatorių archyvo nuotr.

Šių metų gegužės 12 dieną 19 valandą KTU Dizaino ir technologijų fakulteto studentų atstovybė „DiDi“ kviečia į devintą kartą rengiamą įspūdingą hip hopo ritmu skambantį šou „Naktinis krepšinis 2011”. Renginys drebins Karmelitų aikštę prie PC „Akropolis“.

Gatvės krepšinio turnyre dalyvaujančias komandas sudaro 3-4 žmonės, kurie įkaitusiose aikštelėse rungtyniauja 3×3.Turnyro dalyviais gali būti ne tik studentai iš įvairių Lietuvos universitetų bei kolegijų, bet ir pilnametystės sulaukę moksleiviai. Žiūrovus kaitins ne tik didžiulės aistros verdančios krepšinio aikštelėse dėl pagrindinio prizo, bei teisės vadintis „Naktinio krepšinio“ čempionais. Jie galės dalyvauti įvairiose atrakcijose, skirtose būtent žiūrovams, šėlti hip hopo ritmu, kurį palaikys šokėjų pasirodymai, plokštelių sukikai ir patys lietuviškojo hip hopo grandai G&G Sindikatas. Be šių pramogų renginį papuoš ekstremalaus sporto mėgėjų bei profesionalų pasirodymai (trail bikes, skater‘iai, streetballer‘iai, motociklai ir kt.).

Renginio koordinatorės Justinos Michnevičiūtės žodžiais: „pagaliau mūsų „Naktinis Krepšinis 2011” gali didžiuotis tuo, jog jis vyks tikrai naktį ir mes visi galėsime pajusti nakties dvasią gatvės stiliumi“.

Komandų registracija vyksta iki gegužės 10 dienos.

Registracijos mokestis vienam žaidėjui iki balandžio 27 dienos – 20 lt. KTU studentams – 15 lt. Vėliau mokestis augs – 25 lt, o KTU studentams – 20 lt.

Neužsiregistruoti ir nedalyvauti „Naktiniame krepšinyje 2011” – nuodėmė. Dalyvauti nuostabiausiame krepšinio turnyre būtina. O tai padaryti nėra sudėtinga – tai galima padaryti atnešus užpildytą anketą bei susimokėjus startinį registracijos mokestį FSA „DiDi“ patalpose (Studentų g. 56 – 151a., Kaunas). Anketos formą ir nuostatus galite rasti www.didi.lt puslapyje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: