Vytauto Didžiojo universitete 2011 metų vasario mėnesį startuoja nemokami teisės fakulteto parengti universitetiniai kursai moksleiviams “Teisė ir aš”, kurie yra skirti visiems besidomintiems teise ir teisės studijomis. Visi 10-12 klasių moksleiviai maloniai kviečiami 2011 m. vasario 5 – gegužės 28 d. šeštadieniais nemokamai lankyti teisės pagrindų paskaitų ciklą, susidedantį iš 15 įvairių teisinių paskaitų.

Geriausi VDU Teisės fakulteto dėstytojai paskaitų metu supažindins su konstitucine, baudžiamąja, mokesčių, administracine teise ir procesu, baudžiamuoju procesu, civiline, šeimos, darbo ir tarptautine teise, aplinkos apsaugos bei žemės teise, Europos Sąjungos teisine sistema. Visiems moksleiviams bus suteikta galimybė naudotis visa naujausia teisine literatūra, leidžiančia dar labiau pagilinti ir užtvirtinti gautas žinias. Viso ciklo metu vyks tarpiniai atsiskaitymai. Išlaikiusiems baigiamąjį egzaminą bus įteikti pažymėjimai patvirtinantys išklausytą teisės pagrindų kursą.

Kursai “Teisė ir aš” yra neeilinė galimybė moksleiviams ne tik nemokamai papildyti savo žinių bagažą, susipažinti su pagrindinėmis teisės šakomis, bet tuo pačiu – tai galimybė iš arti pažvelgti į teisės studijas ir į save kaip galimai būsimą teisininką. Svarbu paminėti tai, jog visos šiuose kursuose įgytos žinios bus įvertintos ne tik pažymėjimais, bet ir dalykų užskaitymu, įstojusiems į VDU teisės studijų programą”- teigė Teisės fakulteto prodekanas Mindaugas Bilius.

Registracija į nemokamus VDU universitetinius teisės kursus moksleiviams – “Teisė ir aš” vyks iki 2011 m. vasario 1 d. el.paštu: dek@tf.vdu.lt

2011 m. VDU taip pat kviečia moksleivius į specialius informacinius, šviečiamuosius ir kultūrinius renginius: vasario-balandžio mėnesiais į nemokamų konsultacijų abiturientams ciklą, leidžiantį nemokamai pasiruošti brandos egzaminams, kovo 19 d. vyksiantį itin interaktyvų renginį “Moksleivių diena VDU”, kurio metu bus galima iš arti pažinti universitetą, bei gegužės mėn. startuosiančias “INFO dienas VDU”, kuriose specialiai sudaryta VDU komanda konsultuos stojančiuosius, padės registruojantiems prašymus internetu. Visa išsami informacija apie šiuos ir kitus VDU renginius moksleiviams skelbiama universiteto inertnetiniame puslapyje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: