Organizatorių archyvo nuotr.

Garažo vartai, valdomi automatiniu būdu jau seniai nebėra prabangos klausimas. Ši inovacija palengvina kasdienybę, todėl tai – išties protinga investicija.

Nežinote, ar garažų vartų automatika verta Jūsų dėmesio? Priimti sprendimą padės Arka-shop.eu (Baltijos opena) komanda. Aptarkime kelis esminius privalumus, kuriuos suteikia ši sistema.

Praktinė garažo automatikos nauda

  1. Patogumas

Vienas iš pagrindinių automatinių garažo vartų privalumų yra patogumas. Vartai prasiveria automatiškai, todėl nereikės gaišti laiko ir išlipti iš automobilio, kad atidarytumėte ar uždarytumėte garažą. Tai ypač aktualu esant prastam, lietingam orui, kuris lietuvius „lepina“ visais metų laikais!

  1. Saugumas

Garažo, būsto ir Jūsų saugumas yra nepaprastai svarbus. Laimei, šiuolaikinius kokybės standartus atitinkanti garažo vartų automatika padės apsaugoti jūsų šeimą, namus ir turtą. Ši sistema yra gerokai tvirtesnė ir sandaresnė, nei vartai, atidaromi rankiniu būdu.

Daugelis modernių automatikos sistemų turi papildomą funkciją, vadinamąjį atostogų režimą. Jį įgalinus, nuotolinis vartų valdymo pultas yra išjungiamas. Tai reiškia, kad jūsų garažo vartus galima atidaryti tik iš vidaus. Tai reiškia, kad ilgapirščiams patekti į jūsų garažą ar namus taps gerokai sudėtingiau.

  1. Naudingos funkcijos

Daugelis automatikos sprendimų garažo vartams turi įvairių papildomų funkcijų, kurios suteikia dar daugiau patogumo.

Pavyzdžiui, kai kurios sistemos numato galimybę vartus valdyti išmaniojo telefono programėlėmis. Tai leidžia užtikrinti, kad jūsų vartai bus uždaryti, kad ir kur būtumėte, arba skambinti pavojaus signalu, kad žinotumėte, kad vartai atidaryti.

  1. Energinis efektyvumas

Nors automatinės garažo vartų valdymo sistemos yra išties pažangios, jų funkcionavimui nereikia daug elektros energijos. Tai ekonomiškos sistemos, kurios tikrai neišpūs Jūsų mėnesinių sąskaitų už elektrą, tačiau suteiks kasdienį komfortą, kuriam alternatyvų tiesiog nėra.

  1. Nesudėtinga priežiūra

Dar vienas automatiškai valdomų garažo durų privalumas yra tas, kad ši sistema nereikalauja jokios ypatingos ir brangios priežiūros. Tereikia valdyti vartus pagal gamintojo rekomendacijas ir retkarčiais atlikti profilaktinį patikrinimą, kad įsitikintumėte, jog nėra jokių pažeidimų ir automatika veikia būtent taip, kaip turėtų.

Organizatorių archyvo nuotr.

Laiko patikrinti automatikos sprendimai

Norite užtikrinti didesnį savo šeimos ir būsto saugumą? Pageidaujate efektyvesnio ir patogesnio garažo vartų valdymo dėl mobilumo problemų, o gal tiesiog siekiate didesnio komforto?

Kad ir koks būtų Jūsų atsakymas, garažo vartų automatika yra išties naudingas ir praktiškas pasirinkimas. Nepaisant patogumo ir daugybės papildomų funkcijų, užtikriname, kad pasirinkę įrangą iš Arka-shop.eu (Baltijos opena) asortimento, gausite puikų kainos ir kokybės santykį. Siūlome laiko patikrintus, tačiau inovatyvius produktus – garažo ir kiemo vartų automatikos sistemas bei jų priedus. Juos be vargo integruosite net į senus garažo vartus.

Susisiekite jau šiandien – pakonsultuosime, supažindinsime su savo gaminiais ir parinksime Jums tinkamiausią automatikos sistemą!

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: