Organizatorių archyvo nuotr.

Vokiškų automobilių markių, riedančių Lietuvos keliuose tikrai būtų galima suskaičiuoti ant rankų pirštų. Viena jų – populiarieji Audi. Šis vardas jau labai seniai užsitarnavo kaip patikimo bei tvarkingo gamintojo vardą. Būtent tokią transporto priemonę kiekvienas ir nori įsigyti. Jeigu Jūsų piniginė nėra stipriai išsipūtusi ir turite tik tam tikrą pinigų sumą, kurią galite skirti automobilio pirkimui, tai Jus gali sužavėti naudoti Audi.

Žinoma, prieš įsigyjant naudotą transporto priemonę, naudinga pasižvalgyti ir kokie yra sukurti nauji modeliai, kuo jie ypatingi bei kokios jų kainos. Jeigu sprendžiate dilemą – pirkti naują ar naudotą Audi mašiną, tai galbūt šis straipsnis padės Jums apsispręsti?

Vienas pagrindinių skirtumų, kuo skiriasi nauji ir naudoti Audi automobiliai yra jų kaina. Tikrai beveik kiekviename namų ūkyje antras pagal brangumą pirkinys dažniausiai yra automobilis. Aišku jeigu nevertinsime tų atvejų, kai transporto priemonė kainuoja vos kelis tūkstančius eurų. Statistiškai įvertinta, jog vidutinis naudotas automobilis Lietuvoje kainuoja 8 700 eurų, o tuo tarpu naujas – 34 200 eurų.

Juk svarbiausia yra tai, ką gausite išleidę numatytą automobiliui skirti sumą. Tikrai ne kiekvienu atveju pirkimo metu sumokėta mažesnė suma už transporto priemonę neišsipūs automobilio eksploatacijos pabaigoje.

Perkant kiekvieną automobilį visada atkreipkite dėmesį į jo komplektaciją. Dažnai gali nutikti taip, jog už tą pačią kainą galima būtų įsigyti žymiai geriau įrengtą, galingesnį ar ekonomiškesnį modelį nei naujas. Visada turėkite omeny, jog naujos transporto priemonės nuvertėjimas yra labai svarbus aspektas. Sakoma, kad ypač tai akivaizdu per pirmuosius trejus metus. Daugelis specialistų rekomenduoja, kad labiausiai verta rinktis yra maždaug 3–5 metų senumo transporto priemones, nes tuomet jos būna santykinai naujos, tačiau dar pakankamai modernios. Tokiuose naudotuose Audi automobiliuose bus didžioji dalis tų privalumų, kuriais puikuojasi ir naujut naujutėliai šios vokiškos kompanijos modeliai.

Teigiama, jog pagrindinis skirtumas tarp naujo ir jau naudoto automobilio yra tas, kad važinėta mašina gali Jus nustebinti neplanuotomis išlaidomis. Tad prieš pasirašant pirkimo dokumentus visada verta patikrinti naudotą automobilį servise.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: