Organizatorių archyvo nuotr.

Automobilis jau seniai yra tapęs mūsų visų susiekimo priemonė, todėl dažnas žmogus nebeįsivaizduoja savo gyvenimo be automobilio. Norint saugiai jaustis kelyje ir žinoma svarbiausia būti užtikrintam, kad išvykus į kelią Jūsų automobilis nesuges ir nesustos – juo reikia periodiškai rūpintis.

Vienas iš priežiūros priemonių periodiškai vežti automobilio patikrai į autoservisą, kurie pasižiūrėtų ir patikrintų Jūsų automobilį bei laiku užkirstų kelia galimiems gedimams. Vienas iš šias paslaugas teikiantis yra autoservisas Kaune . Jis pataria automobilius tikrinti bent kartą ar du per metus ir tada galėsite saugiai jaustis išvykę į kelią su savo automobiliu.

Labai daug paslaugų savo klientams šis servisas atlieka nemokamai, todėl nedvejokite ir kuo skubiau užsiregistravę atvykite ir pasitikrinkite savo automobilį. Nemokamų paslaugų spektras aprėpia: kondicionieriaus, padangų, langų skysčio, aušinimo skysčio ir kitas patikras. Jei nelabai nusimanote apie automobilio priežiūra, geriau palikite šį darbą savo srities specialistams, kurie jau kelis dešimtmečius užsitarnavo gerą savo teikiamų paslaugų vardą.

Atlikę profilaktinę patikrą ir radę gedimų savo automobilyje, čia pat vietoje galėsite jį palikti taisymui. Profesionalūs meistrai greitai ir patikimai sutvarkys visus Jūsų automobilyje rastus gedimus ir sutvarkę Jūsų automobilį suteiks savo darbams garantiją. Automobilio taisymas vyksta su naujomis ir patikimų gamintojų detalėmis, todėl jie gali garantuoti, kad sutaisytas Jūsų automobilis po kurio laiko nesuges, nes detalės naujos ir kokybiškos.

Smagu, kai bėdos išsisprendžia čia ir dabar ir nereikia jų dar ir dar kartą spręsti. Pasitikrinkite periodiškai savo automobilį, na ir žinoma iškilus net menkiausioms problemoms susiremontuokite jį nedelsiant ir tada galėsite jaustis saugiai važinėdami su savo automobiliu. Tokia maža smulkmena, reikia tik laiku ir periodiškai nuvežti patikrai savo automobilį ir galite išvengti didesnių automobilių gedimų, kuriuos laiku nesutvarkius gali kainuoti jų remontas labai brangiai. Patikėkite savo automobilį savo srities specialistams ir galėsite jaustis saugiai ir patikimai jį palikdami autoservise, kuris išmano darbą ir žino, kaip geriausiai pasirūpinti Jūsų automobiliu.

Užsakymo Nr. KMC220110

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: