Organizatorių archyvo nuotr.

Krovinių gabenimo programinės įrangos diegimas logistikos įmonėse tampa vis dažnesnis. Taip yra todėl, kad naujosios technologijos užtikrina didesnį efektyvumą ir leidžia atlikti paprastesnius bei tikslesnius veikimo modelius. Dėl to vadovams ir darbuotojams pavyksta mažomis sąnaudomis optimizuoti visus logistikos paskirstymo grandinės procesus. Tam, kad paskirstymo procesas būtų sėkmingas, turi būti sukurta logistinė grandinė, apimanti: įmonę, krovinį, transporto maršrutą ir klientą.

Kodėl svarbu turėti transporto valdymo sistemą?

Transporto valdymo sistemos atlieka pagrindinį vaidmenį tiekimo grandinėse, nes jos turi įtakos kiekvienai proceso daliai – nuo ​​planavimo ir pirkimų iki logistikos ir gyvavimo ciklo valdymo. Platus ir gilus matomumas, kurį siūlo galinga sistema Terra IT , leidžia efektyviau planuoti ir vykdyti logistikos procesus, o tai lemia didesnį klientų pasitenkinimą. Tai savo ruožtu sukuria pardavimus, kurie padeda įmonėms augti. Esant tokiai dinamiškai pasaulinei prekybos aplinkai, kurioje gyvename ir vykdome sandorius, svarbu turėti sistemą, kuri leistų sėkmingai orientuotis sudėtinguose procesuose.

Keičiasi vartotojų lūkesčiai

Šiandieniniame pristatymo tą pačią dieną ir stebėjimo realiuoju laiku pasaulyje vartotojai tikisi gauti tai, ko nori ir tada, kai to nori. Atsižvelgdami į šią paklausą, įmonėms daromas precedento neturintis spaudimas, ir niekas to nejaučia taip intensyviau nei tiekimo grandinėje. Fizinis prekių judėjimas yra esminė šios tiekimo grandinės grandis, todėl įmonės vis labiau pasitiki transporto valdymo sistemomis, padedančiomis valdyti šią funkciją.

Moderni transporto valdymo sistema įmonėms teikia šiuos privalumus:

  • Sumažėjusios įmonės ir galutinio vartotojo išlaidos.
  • Tiekimo grandinės procesų supaprastinimas skirtinguose regionuose, režimuose ir operatoriuose.
  • Komercinių operacijų automatizavimas, siekiant greitesnio ir tikslesnio dokumentų išrašymo.
  • Laiko taupymas: mažiau rankinių veiksmų, todėl mažiau vėluojama ir greitesnis pristatymo laikas.
  • Galimybė sekti krovinius tiek vietiniu, tiek pasauliniu mastu vienoje platformoje.
  • Galimybė laikytis importo ir eksporto taisyklių, kurios sumažina baudas ir siuntų vėlavimą.
  • Patobulintas klientų aptarnavimas ir klientų pasitenkinimas dėl atnaujinimų realiuoju laiku ir mažesniu pristatymo vėlavimu.
  • Galimybė plėsti verslą tenkinant ir viršijant klientų poreikius greitai ir laiku pristatyti siuntas.

Krovinių pervežimas, transportavimo otimizavimo galimybės paprastai apima galimybę išmatuoti ir sekti našumą naudojant ataskaitų teikimą, valdymo diagramas, analizę ir transporto informaciją.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: