Organizatorių archyvo nuotr,

Remiantis „Allied Market Research“ paskelbta ataskaita, pasaulinė automobilių abonementų (angl. car subscription) rinka 2019 m. sudarė daugiau nei 3 mln. dolerių, o iki 2027 m. ji sieks apie 12 milijonų dolerių. Šio populiarumo priežastis – automobilių abonemento pranašumas palyginti su lizingu, išperkamąja nuoma bei kitomis alternatyviomis paslaugomis. Lankstumas, patogumas bei įperkamumas paskatino pasaulinės automobilių abonementų rinkos augimą. Tokie faktoriai kaip skaitmeninių platformų plėtra, strateginė partnerystė su automobilių gamintojais bei platintojų tinklais atveria plačias galimybes auginti šią sritį ir taip prisidėti prie tvaraus judėjimo.

Kas yra mobilumas kaip paslauga?

Mobilumas kaip paslauga (toliau MaaS) – tai įvairių transporto paslaugų integravimas į vieną mobilumo paslaugą, prieinamą pagal poreikį. Vartotojui MaaS siūloma pagrindinė pridėtinė vertė – patogumas, t.y. naudojama viena programa bei vienas mokėjimo būdas. Siekdamas patenkinti kliento pageidavimus, MaaS operatoriai siūlo skirtingas transporto parinktis ir jų kombinavimą. Tai gali apimti viešąjį transportą, automobilių ar dviračių dalijimąsi, taksi, pavėžėjimo paslaugas, trumpalaikę ir ilgalaikę automobilių nuomą, automobilio abonementą, ar šių paslaugų derinį. MaaS konceptas labai greitai kinta, kurdamas naujus verslo modelius ir siekdamas atliepti tvaraus judėjimo tendencijas.

Ilgalaikė automobilio nuoma

Organizatorių archyvo nuotr,

 

Vienas iš MaaS verslo modelių yra automobilio veiklos nuoma be įsipareigojimų arba kitaip – automobilio abonementas įmonėms. Lietuvoje pirmoji tokio pobūdžio kompanija WeFleet siūlo išskirtines ilgalaikės automobilių nuomos sąlygas, su lanksčiais pasirinkimais jūsų verslui:

– WeFleet automobilį galite įsigyti vos nuo 1 mėnesio

– Jokio pradinio įnašo ir lankstus automobilių keitimas.

– WeFleet automobiliai yra visiškai nauji arba su minimalia rida iki 5000 km.

– Įskaičiuotas KASKO draudimas.

– Nemokamas pristatymas Kaune ir Vilniuje.

– Patogus ir greitas aptarnavimas.

– Galite keliauti Europos Sąjungos teritorijoje.

WeFleet – tai inovatyvi mobilumo kompanija, siūlanti patogesnę ir lankstesnę automobilių naudojimo alternatyvą verslui. Už fiksuotą mėnesio kainą WeFleet suteikia visapusišką mobilumo paketą verslui. Automobilio abonementas yra lengvas ir patogus būdas naudotis naujais automobiliais bei juos keisti, išvengiant ilgalaikių sutarčių, pradinio įnašo bei automobilių aptarnavimo rūpesčių.

Mobilumas ir tvari ateitis

Mobilumas kaip paslauga – tai nauja mąstymo kryptis ir filosofija apie tai, kaip turi būti teikiamos ir naudojamos transporto paslaugos. Svarbu paminėti, kad tai tik MaaS verslo modelių pradžia. Šios sistemos kaupia begale informacijos apie mūsų judėjimą bei mobilumą, įgauna daugybę svarbių žinių, kurios padeda tobulinti sistemas. Taip pat, tai daro didelį poveikis transporto sektoriui bei tvariai visuomenei. Bus įdomu stebėti šio reiškinio evoliuciją ir kiekvienam iš mūsų prisidėti prie jo klestėjimo. Tikėtina, kad viešasis ir privatus sektoriai ir toliau dirbs kartu su bendruomenėmis, kad padidintų MaaS pasiekiamumą bei efektyvumą. Šios tendencijos įgalins mus visus kartu kurti sveikesnį, švaresnį, efektyvesnį bei klestintį pasaulį. O jūsų įmonė gali būti viena iš pirmųjų prisidedančių prie tvarios visuomenės standartų pasirinkdama WeFleet paslaugas.

Užsakymo Nr. KMC22125

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: