Organizatorių archyvo nuotr.

Nesuklysime pasakę, kad Lexus yra prekės ženklas, puikiai žinomas visame pasaulyje. Lexus automobiliai žavi savo grožiu, klasiškumu ir prabangiu stiliumi.

Nenuostabu, kad išties daug žmonių svajoja įsigyti vieną iš geriausiai pasaulyje įvertintų vidutinio lygio prabangių automobilių. Taigi, jei jūs taip pat mėgstate „Lexus“ ir svajojate apie šios markės automobilio pirkimą, metas atsakyti į klausimą: verta leisti didelius pinigus ir ieškoti naujo „Lexus“ ar sutaupyti perkant naudotą „Lexus“? Atsakome, kodėl verta rinktis būtent pastarąjį variantą!

Naudoti Lexus: kokybė už įkandamą kainą

Ieškodami parduodamų naudotų automobilių, visada rasite didesnį pasirinkimą savo kainų diapazone nei naujų transporto priemonių atveju. Be to, kadangi ankstesnių metų naujų automobilių nuvertėjimas jau prasidėjo, galite įsigyti bet kurio jums patinkančio modelio aukščiausios klasės Lexus už daug prieinamesnę kainą.

Taip pat turėtumėte nepamiršti, kad vien per pirmuosius metus naujas automobilis praranda beveik 30 proc. savo pirminės vertės. Tai yra pakankamai pinigų, kad galėtumėte du kartus pagalvoti apie naujo Lexus ar bet kokio automobilio pirkimą. Tačiau vienas konkretus faktas apie „Lexus“ yra tas, kad jų transporto priemonės per metus išlaiko didesnę likutinę vertę, palyginti su pradine kaina (lyginant su dauguma kitų rinkoje esančių prabangių automobilių).

Naudoti Lexus suteiks saugumo

Viena iš priežasčių, kodėl likutinė vertė išlieka labai didelė, yra labai susijusi su Lexus automobilių saugumo aspektu (jis būdingas ir tokiems automobiliams, kaip Ford).

Patyręs vairuotojas žino, kad svarbiausias bet kurios transporto priemonės elementas yra automobilio saugumas. „Lexus“, kaip „Toyota“ priklausantis automobilių prekės ženklas, yra prabangus ir sukurtas naudojant aukštos kokybės inžineriją, taip pat turi nusistovėjusią ilgaamžiškumo ir saugumo reputaciją. Viena iš unikalių „Lexus“ saugos funkcijų yra prieš susidūrimą sistema, skirta aptikti įvažiuojančius objektus ir užkirsti kelią nelaimingiems atsitikimams, įspėjant jus arba galiausiai nuspaudus stabdžius, kad neįvyktų avarija.

Išsaugo savo vertę bėgant metams

Vienas iš naudotų Lexus pirkimų privalumų yra tai, kad jūs gaunate tiek vertę, tiek prabangą, kuri laiko išbandymą išlaiko daug geriau nei kiti prekių ženklai. Ekspertai skaičiuoja, kad, pavyzdžiui 5-7 metų senumo „Lexus“ modelis išsaugo 42,2 proc. savo vertės. Atsižvelgiant į tai, kad dauguma automobilių per pirmuosius metus praranda apie 30 proc. savo vertės, ši statistika reiškia, kad standartinis Lexus markės automobilis per metus praranda apie 7 % savo vertės. Tai yra labai mažai, palyginti su kitais šiandien rinkoje esančiais automobiliais, tiek senais, tiek naujais.

Praktika rodo, kad naudoti Lexus automobiliai yra išties puikus pasirinkimas. Tai leis sutaupyti, tačiau užtikrins Jūsų saugumą, kelionės komfortą ir kokybę. Tiek seni, tiek nauji Lexus yra puikus pirkinys, kuris bėgant metams išsaugos savo vertę ir dovanos ne vieną džiugią akimirką keliaujant!

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: