Organizatorių archyvo nuotr.

Autolizingas yra puikus pasirinkimas kiekvienam, kuris nori turėti automobilį čia ir dabar, tačiau verta pastebėti, kad galima rinktis įvairius automobilius ir jei bus priimtas netinkama sprendimas, tai ateityje esama situacija nebetenkins ir dėlto teks patirti nemažai nepatogumų. Tokiais atvejais patenkama į ypač keblią situaciją: esama padėtis netenkina ir kasdien kelia diskomfortą, tačiau ją pakeisti gali kainuoti daug jėgų bei pinigų. Taigi, geriausia jų išvengti. Tačiau, kaip? Tam, kad autolizingo sprendimai būtų patys sėkmingiausi, verta labai atsakingai iš anksto pasvarstyti, kokio tipo automobilį pasirinkti. Pabandykime trumpai apžvelgti, kuomet verta rinktis sedaną, universalą ar mikroautobusą.

Sedanas

Tai yra puikus pasirinkimas vienam asmeniui arba 2 – 3 asmenų šeimai.  Tokiu atveju tikrai pavyks užtikrinti komfortabilią kelionę, tačiau, jei svajojate apie stambių pirkinių gabenimą ar dažnas išvykas į gamtą, kuomet turinį kelionei sudaro keliolika dėžių ar krepšių, tokiu atveju, universalas nėra pats geriausias pasirinkimas. Sedanas puikiai tiks ir tiems žmonėms, kurie mėgsta kompaktiškus automobilius ar negali skirti daug erdvės jų laikymui. Maža to, estetiškumo požiūriu, sedanai yra vertinami kaip pats geriausias pasirinkimas.

Universalas

Jei jūsų šeimoje bent 5 asmenys, o kelionės automobiliu – labai dažnos, tokiu atveju, iš tiesų verta įsigyti universalą. Šiame automobilyje tikrai pakaks vietos ir šeimos nariams, ir augintiniams, jei reikės parvežti stambius pirkinius, taip pat galėsite įgyvendinti šį sumanymą. Puikiai tinka ir tiems, kurie mėgsta dažnas išvykas į gamtą.

Mikroautobusas

Tačiau, jei šie du, ką tik įvardinti pasirinkimai jums nuskambėjo, kaip galintys suvaržyti jūsų laisvę, tai pats metas atkreipti dėmesį į tai, kad laukia ir kita galimybė – mikroautobusas, jei svajojate apie maksimaliai erdvų automobilį, tai šis pasirinkimas yra kaip tik jums. Tilps ir didelė šeima su augintiniais, ir šauni draugų kompanija. Tokį automobilį verta turėti ir tuo atveju, jei planuojate dažnai vežti stambius daiktus arba, jei jūsų veikla yra susijusi su prekyba, pervežimais. Kita vertus, nereikėtų pamiršti ir tai, kad toki automobilio išlaikymas bus brangesnis, be to, reikės daugiau vietos jo laikymui. Nelabai tiks ir tiems, kurie pageidauja manevringos transporto priemonės.

Taigi, jei jums aktuali autolizingo paslauga, tai įmonė Sixt – leasing gali pasiūlyti bet kurį  šio tipo automobilį. Kaip matyti, kiekvienas pasirinkimas turi savitų privalumų bei trūkumų, tad tiesiog būkite atsakingi, atidūs ir atsižvelkite į savo poreikius – juk automobilį vairuosite būtent jūs. Dar daugiau – jei automobiliu keliausite ne tik jūs, bet ir jūsų šeimos nariai, pravartu atsiklausti ir jų nuomonės. Na, o pabaigai dar vienas patarimas – neskubėkite atsakyti į klausimą čia ir dabar, tiesiog duokite sau pakankamai laiko pagalvoti. Tad belieka tik palinkėti sėkmės ieškant tinkamiausio sprendimo.

Užsakymo Nr. KMC190048

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: