Maloniai kviečiame suaugusius trečiadienį į SPECIALŲ TURĄ:

Lapkričio 11 d. (trečiadienį) Kauno bienalę lankytojams pristatys Nacionalinės premijos laureatė, dailininkė, profesorė Laima Oržekauskienė. Turo pradžia 15 val. M. Žilinsko dailės galerijoje.
Laima Oržekauskienė Kauno tekstilės bienalės organizaciniame darbe nuo pat jos įkūrimo 1997 metais. Jos entuziazmo, profesionalumo ir nekompromisiškumo dėka renginys nuolat augo, formuluodamas didesnius uždavinius ir reikalavimus tiek organizatoriams, tiek ir menininkams. Kaip šių metų renginio ambicijas ir rezultatus vertina Kauno bienalės tarybos narė Laima Oržekauskienė? Ateikite ir išgirskite iš pirmų lūpų!
Trečiadieniais Nac.M.K.Čiurlionio muziejaus galerijų lankymas – nemokamas!

***

Paauglius ir jaunimą kviečiame prisijungti prie workshop’o PANAUDOJAI? NEIŠMESK! PANAUDOK!, kurio metu galėsite kurti iš naudotų medžiagų (galite ir patys atsinešti smulkmenėlių meninėms transformacijoms):
Lapkričio 11 d. (trečiadienį) 12—15 val. Kauno paveikslų galerijoje E3 KRITINĖ REFLEKSIJA. Programa PUSRUTULIAI / HEMISPHERES. Praktinį seminarą veda Lina Žalpytė ir Aura Ganusauskaitė.

***

Savaitgalį M.Žilinsko ir Kauno paveikslų galerijose veiks specialios edukacijos programos šeimoms MENO LABIRINTAS. Edukatoriai bei menininkai kviečia į kūrybinius praktinius užsiėmimus vaikus ir suaugusius. Plačiau www.bienale.lt

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: