© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

„Eutanazijos Bažnyčia“ turbūt daugumai iš Jūsų pirmą kartą girdimas reiškinys, patikslinant – organizacijos pavadinimas.

Įspėjimas! Straipsnio turinys neskirtas nepilnamečiams. Prašome atsargiai ir kritiškai vertinti straipsnyje pateiktą informaciją.

Žinoma, žodį bažnyčia žinome visi, tačiau apie eutanaziją girdėjęs ir žinantis, ką tai reiškia turbūt tik koks kas penktas žmogus Lietuvoje, nors verta paminėti, kad pastaruoju metu nemažai kalbama ir diskutuojama apie šį reiškinį. Tačiau, kaip gi suprasti, šių dviejų žodžių kombinaciją drauge?  Atrodytų, kad žodžiai turi visiškai tarpusavy nederančias reikšmes.Eutanazijos apibrėžimas – „lengvas ir neskausmingas žmogaus ar kito gyvūno gyvybės nutraukimas, mirtis.“, tuo tarpu bažnyčia – „krikščionių (katalikų ar protestantų) maldos namai.“  Tai kaip gi tai susiję tarpusavy?

Idėja sujungti du skirtingus polius, gimė merginai – Chris Korda. Mergina susapnavo sapną, kuriame ji bendravo su nežemiškos kilmės būtybe vardu – Butis, kuris kalbėjo kitų dimensijų atstovų vardu. Butis merginą įspėjo, kad planetos ekosistema žlunga, o pasaulio lyderiai tiesiog tai nuo mūsų slepia ir neigia. Korda pabudo šaukdama dabartinį „Eutanazijos bažnyčios“ šūkį: „Išsaugok planetą – nusižudyk!“ (angl. Save the Planet kill your self). Kaip jau supratote, šis sapnas buvo lemtingas, po jo Chris Korda įsteigė šią organizaciją, kurios esmė yra sumažinti populiaciją bei klimato pasikeitimų pavojų. Šios organizacijos manymu net ir didelis karas ar epidemija menkai apmažina populiacijos augimą, o modernūs karai turi neišpasakytų pasekmių aplinkai, kurioje gyvename. Todėl dėl šių praktinių bei moralinių priežasčių, ši organizacija remia savanoriškas populiacijos mažinimo formas, įskaitant savižudybę, nemokamą abortą, sodomiją, kurie jį apibūdina, kaip aktą, kurio metu neįmanoma pastoti, t.y. mylėjimąsi oraliniu bei analiniu būdu. Taip pat jie yra labai aršūs vegetarizmo  atstovai ir kanibalizmo skatintojai bei rėmėjai.

Ko gero manote, kad jie tėra tik būrys garsiai šaukiančių geriečių, kurie myli gyvūnus ir visais būdais siekia puoselėti planetą, o visos tos šnekos apie savižudybę ir abortus tėra šnekos, kurios neturi jokio poveikio ir neturėtų kelti mums rūpesčių. Deja, realybė yra kiek kitokia. Giliau pasiknisus galima atrasti daugumą sąsajų ir ryšių su kitomis, pavadinkim – anti – žmogiškomis organizacijomis. Vienos iš jų „Žmonių išnaikinimo judėjimas“ ir „Galios išlaisvinimo frontas“, kurie siekia kuo greitesnio, visiško žmonijos išnaikinimo. Ypatingą galią ši organizacija turi jaunų žmonių tarpe. Dauguma paauglių yra maištingi, ieškantys savęs, siekiantys išbandyti kažką naujo. O ir neretai dauguma yra labai paveikūs ir pažeidžiami bei sutrikę kas atveria visus vartus eutanazijos bažnyčios ideologijai įlįsti į jų smegenis ir taip juos pražudyti arba pavergti savo pusėn. Religinės organizacijos centras JAV, Bostono valstijoje. Ji turi tūkstančius pasekėjų realioje erdvėje ir dar daugiau virtualioje erdvėje. Žmonės turi laikytis keletos įsakymų, vienas iš jų skamba taip: „Tu nesidauginsi!“. Jie kaip vienintelę pasirinkimo laisvę mato abortą. Jie neturi jokios kitos tiesos tik šią. Šioje bažnyčioje nelieka vietos gyvybei ir jos sukūrimui. Organizacija sudaro gana apgaulingą įspūdį, nes kiekvieną savo poziciją ji sugeba įvilkti į blizgantį popierėlį, kuris  iš tiesų maskuoja nemažą kiekį ganėtinais įstabių nukrypimų ir iškrypimų.

Taip pat skaitykite: Merginai, sergančiai depresija, suteikta teisė numirti, skiriant mirtiną injekciją

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: