(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Lapkričio 13 d. jau ketvirtą kartą VšĮ KTU regioninis mokslo parkas organizuoja Verslo dienos šventę. Šventės tikslas – skatinti mokslo parko įmonių inovatyvų mąstymą, technologinę plėtrą, suteikti įmonėms galimybę įvertinti savo konkurencingumą bei pasidžiaugti pasiektais rezultatais.

Šventės metu vyks forumas „Ar reikia verslui inovacijų paramos paslaugų?“. Jo metu bus teikiami Verslo dienos apdovanojimai KTU regioniniame mokslo parke įsikūrusioms įmonės už nuopelnus inovacijų diegimo, mokslo ir verslo bendradarbiavimo skatinimo bei investicijų į inovacijas srityse. Taip pat bus nagrinėjamas inovacijų paramos paslaugų poreikis ir poveikis, pateikiama aktuali informacija apie teikiamas ir planuojamas teikti inovacijų paramos paslaugas, diskutuojama dėl inovacijų paramos paslaugų plėtros ir tobulinimo.
Kauno apskrities viršininko administracija įsteigė nominaciją „Už nuopelnus kuriant aukštos pridėtinės vertės produktus Kauno apskrityje“.

Renginį organizuoja InoTinklo narys – KTU regioninis mokslo parkas, kurio vienas iš steigėjų yra Kauno apskrities viršininko administracija.
Forumas vyks 2009 m. lapkričio 13 d. (penktadienį), 13 val. viešbutyje „Magnus Hotel“ (Vytauto pr. 25, Kaunas) konferencijų salėje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: