(c) kaunas.lt archyvo nuotr.

Kauno miesto savivaldybės Viešosios tvarkos tarnybos (toliau–VTT) darbuotojai praėjusią savaitę surašė devynis administracinės teisės pažeidimų protokolus bei tramdė naktį Laisvės alėjoje triukšmaujančius asmenis.

„Gegužės 18 dieną, apie 2 val. nakties, Laisvės alėjoje, prie fontano, budėjęs mūsų tarnybos ekipažas pastebėjo garsiai rėkaujantį ir viešąją rimtį trikdantį pilietį. Jis buvo įspėtas, tačiau nenusiramino, todėl buvo pristatytas į Centro policijos komisariatą už viešosios tvarkos pažeidimą. VTT pareiga užtikrinti, kad kauniečiai ir miesto svečiai jaustųsi saugiai ne tik dieną, bet ir naktį, todėl naktinį patruliavimą tęsime toliau“,– apie praėjusią savaitę įvykusį incidentą pasakojo VTT vadovas Rimas Sidera.

Visi praėjusią savaitę surašyti administracinės teisės pažeidimų protokolai buvo išsiųsti nagrinėti Administracinei komisijai. Daugiausia nubausti netinkamai atliekas tvarkiusieji, savo automobilius draudžiamose vietose statantys asmenys. Tradiciškai daug dėmesio VTT skyrė tikrinti, kaip miesto gyventojai laikosi Gyvūnų laikymo taisyklių, vykdyta prekybos Vilniaus gatvėje kontrolė.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: