© Vilmanto Ramono nuotr. KaunoZinios.lt

Daugumai App Camp vardas žinomas kaip smagus ir audringas kasmetinis Dižiausias Skandinavijos šalyse Mobilių aplikacijų Startuolių renginys, į kurį suvažiuoja Lietuvos ir aplinkinių šalių mobilių aplikacijų kūrėjai. 2012 metų lapkritį vykusiame renginyje dalyvavo 450 žmonių iš 12 šalių, buvo pasiūlytos 81 idėjos iš kurių 58 virto produktais suformuotose komandose bei 60 stiprių mentorių.

App Camp tikslas – išgarsinti Lietuvą kaip mobilių aplikacijų inovacijų šalį. Pasitelkiant talentingiausius mobilių aplikacijų kūrėjus App Camp vykdo aktyvią plėtrą Lietuvoje, toliau planuojama įsitvirtinti Skandinavijos regione, Azijos, JAV ir kitose rinkose. App Camp specializacija – mobilių sprendimų įgyvendinimas nuo “proof of concept” iki mobilios aplikacijos inkorporavimo į stambių įmonių verslo procesus optimizuojant kasdienes veiklas ir prisidedant prie įmonės pelningumo didinimo. App Camp užtikrina pilną mobilaus sprendimo gyvavimo ciklą – įskaitant pirmines konsultacijas, dizaino darbus, programavimą, mobilios aplikacijos rinkodarą bei mobilaus sprendimo nuolatinį aptarnavimo eksploatuojant realiomis sąlygomis. UAB „App Camp” yra vertę kuriančių mobiliųjų sprendimų gamybos ir leidybos lyderė Lietuvoje. Jau dabar dirbame su stipriais ir žinomais Lietuvos prekiniais ženklais bei įmonėmis, o taip pat plečiame bendradarbiavimą su tarptautiniais partneriais, tokiais kaip TeliaSonera.

App Camp kartu su Omnitel įgyvendina ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje unikalią iniciatyvą – kartu su universitetais steigiamas mobilių aplikacijų laboratorijų tinklas, kurio tikslas suvienijus akademinę ir verslo bendruomenę įkvėpti jaunąją kartą pritaikyti studijų žinias praktiškai ir kurti novatoriškus vertę kuriančius mobiliuosius sprendimus. 2012-tais metais buvo įsteigos trys „Mobiliųjų aplikacijų laboratorijos“ Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje. Laboratorija VU atidaryta bendradarbiaujant su Kinijos telekomunikacijų kompanija „Huawei“, KTU – su „Samsung Electronics Baltics“, Klaipėdoje – su „Sony“. Jau netrukus atvers duris ketvirtoji laboratorija bendradarbiaunant su „Microsoft Lietuva“ bei „Nokia“.

App Camp Kauną mato kaip didelį IT potencialu turintį miestą, vienijantį stiprią programuotojų bendruomenę ir naujų talentų kalvę. Vykdydami aktyvią kompanijos plėtrą norime pasinaudoti šio miesto bei bendradarbiavimu su KTU teikiamomis galimybėmis.

Jei esi patyręs arba mažiau patyręs, bet nemažiau ambicingas iOS arba Android programuotojas, prisijunk prie mūsų komandos.
Mes tau suteiksime išskirtines sąlygas tobulėti ir realizuoti savo gabumus, suteiksime galimybę įgyvendinti savo asmenines idėjas, o tu savo energija bei talentu prisidėsi prie įmonės vizijos įgyvendinimo.

Iki šių metų galo Kaune planuojame suburti stiprias iOS ir Android programuotojų komandas, kurių branduolį sudarys patyrę bei ambicingi žmonės. Išviso per 2013 metus bus suburta 10-ies žmonių komanda Kaune. Todėl, jei nori dirbti stipriausioje šios srities kompanijoje Lietuvoje, dabar pats metas su mumis susisiekti!
Kaip prisijungti prie Kauno komandos arba kaip išbandyti savo jėgas KTU mobilių aplikacijųlaboratorijoje jums paaiškins ir patars App Camp Kauno skyriaus vadovas Ramūnas Keliuotis.

Kontaktai:
________________________________________________
Ramūnas Keliuotis, App Camp Kauno skyriaus vadovas
+370 699 90831; r.keliuotis@appcamp.lt

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: