(c) kaunas.lt archyvo nuotr.

Šiandieną „Žalgirio“ arenoje lankėsi Europos krepšinio čempionato ambasadorius Arvydas Sabonis, Lietuvos krepšinio federacijos vadovybė, Kūno kultūros ir sporto departamento direktorius Klemensas Rimšelis.

Mero patarėjas Vygantas Gudėnas kartu su bendrovės „Vėtrūna“ atstovais svečiams aprodė visas pagrindines patalpas: pagrindinę žaidimo salę, persirengimo patalpas, apšilimo salę, iš kurios iš karto galima bus pakliūti į „Žalgirio“ komandos rūbinę.

„Apšilimo salėje beliko tik nubraižyti linijas, pakabinti švieslentes ir šiose patalpose jau galima treniruotis“, – pasakojo V. Gudėnas.

Arvydas Sabonis atidžiai apžiūrėjo areną, bet neskubėjo jos vertinti. „Viskas atrodo gražu. Tačiau kai bus priduotas objektas, tada ir galėsime visi džiaugtis. Žinoma, naujoje arenoje erdvės yra be galo didelės, jeigu lyginsime su Kauno sporto hale, kurioje aplinka daugiau kamerinė. Galbūt iš pradžių čia trūks jaukumo, perėjus iš mažesnės arenos į tokią didelę, bet prie to greitai priprantama.

Naująja arena ypač džiaugsis žiūrovai, kurie anksčiau negalėdavo pakliūti į Halėje vyksiančias varžybas, nes tiesiog visų norinčių buvo neįmanoma sutalpinti“, – kalbėjo garsiausias visų laikų šalies krepšininkas A. Sabonis.

Jis tikisi, kad per Europos krepšinio pirmenybes lietuviai parodys visiems atvykstantiems turistams, kokia svetinga mūsų tauta, kaip mes mylime krepšinį.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: