(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Ilgai vykusios derybos dėl Kolumbijos dainininkės Shakiros gastrolių Lietuvoje baigėsi sėkmingai. Jos koncertas bus surengtas gegužės 21 dieną Kauno „Žalgirio” arenoje.

Shakira nuo 2010 metų rugsėjo gastroliuoja po pasaulį, pristatydama savo albumus „She Wolf” ir „Sale el Sol”. Gegužės 17 dieną ji koncertuos Lenkijos mieste Lodzėje, gegužės 19 dieną – Baltarusijos sostinėje Minske, o tiesiai iš ten atvyks į Kauną.

Koncertų rengėjai ilgai derino, kuriame mieste koncertuos „Shakira”. „Žalgirio” arenos pasirinkimą nulėmė tai, kad šioje arenoje telpa apie 15 tūkstančių žiūrovų, kai tuo tarpu Vilniaus „Siemens” arenoje telpa apie 11 tūkstančių žiūrovų.

Koncerto organizatoriai gavo garantijas, kad iki tos dienos arenoje bus sumontuotos visos kėdės, nekils jokių problemų dėl elektros tiekimo.

Bilietais į Shakiros koncertą bus pradėta prekiauti nuo kitos savaitės. Bilietų kaina prasidės nuo 150 litų. Jau žinoma, kad publiką prieš pasaulinio lygio žvaigždės pasirodymą apšildys atlikėja Mia.

Primename, kad gegužės 19-22 dienomis Kaune pirmą kartą vyks tarptautinės Hanzos dienos. Šių dienų metu ir planuojama oficialiai atidaryti „Žalgirio“ areną.

P.S tai buvo balandžio 1-osios pokštas, nesupykit.

Tarybos sekretoriato informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: