(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Kaune, Nemuno saloje, statomos „Žalgirio“ arenos paramos fonde šiuo metu yra daugiau kaip 65 tūkst. litų.

„Tai bus vienas reikšmingiausių statinių ne tik Kaune, bet ir visoje Lietuvoje. Suprasdami jo reikšmę, žmonės nori prisidėti prie statybos darbų. Žinoma, svarbu ir tai, kad aukojusieji turi galimybę būti įamžinti garbingame rėmėjų take šalia arenos“, – sako „Žalgirio“ arenos statybos rėmimo fondo darbo grupės vadovė Gintarė Skaistė.

Tūkstantį ir daugiau litų arenos statyboms paaukojusiesiems bus skirtos žalvarinės lentelės prie statinio įrengtame rėmėjų take. Lentelėje bus įrašytas rėmėjo vardas ir pavardė arba lėšas skyrusios įmonės pavadinimas.

Tačiau pasitaiko ir neįprastų aukojimo atvejų. Pavyzdžiui, vienas kaunietis pageidavo į lentelę įrašyti jo anūkų dvynių vardus ir pavardes. Didesnę kaip 1000 litų pinigų sumą arenai ketina skirti ir buvę vienos Kauno mokyklos mokiniai, taip norėdami įamžinti savo susitikimą po 20 metų nuo mokyklos baigimo. Jie pageidauja, kad lentelėje būtų užrašytas jų mokyklos pavadinimas ir jos baigimo metai.

Į paramos fondą surinktos lėšos bus panaudotos pabaigus statyboms, jomis bus atsiskaitoma už atliktus darbus.

Paremti Kauno arenos statybas galima skambinant trumpaisiais fiksuotojo ryšio numeriais „Teo“ tinkle (1697 – 2 litai, 1698 – 5 litai, 1699 – 10 litų) arba tiesiogiai pervedant lėšas į fondo sąskaitą. Visą informaciją apie galimybes paremti Kauno arenos statybas galima rasti tinklalapyje Kaunoarena.info

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: