Šiaurės Korėjos televizijos transliacijos kadras

Tai, kad Š.Korėjos diktatoriaus Kim Jong-Un’o dėdė buvo atiduotas sudraskyti 120 šunų, nuogas, prievarta stebint partijos nariams, buvo Kinijos socialinėse medijose platinta satyra, “įrašas”, kurį Hong Kongo bulvariniai leidiniai išplatino pasaulyje.

Anksčiau buvo pranešama, kad Jang Song-Theak su savo penkiais artimiausiais patarėjais buvo įmesti į narvą, o po to užpjudyti 120 skalikų, kurie buvo marinami badu 3 dienas. Šunys ėdė juos tol, kol iš jų nebeliko nieko.

Ši informacija nepasitvirtino, ištiesų Jang Song-Theak ir jam artimi asmenys buvo sušaudyti.

Ankstenėse egzekucijose politiniai kaliniai buvo sušaudomi kulkosvaidžiais, nors vienas patarėjas buvo pririštas prie stulpo, o tada nušautas minosvaidžiu.

Kim’as savo 67 metų dėdę, kuris buvo vedęs jo tėvo seserį, išvadino išdaviku, mergišiumi ir ,,bjauriumi žmogumi, padugne, kuris yra blogesnis už šunį”.

Singapūro laikraštis citavo  Kinijos oficialų laikraštį,, Wen Wei Po”, kuris buvo publikuotas Honkonge gruodžio 12-ąją, nors detalės pasirodė tiktai prieš dieną.

Tirono negailestingumas buvo užfiksuotas praeitais metais, kai jo buvusiai mylimajai buvo paskirta bausmė dėl to, kad ši pasirodė pronografiniame filme.

 

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: