Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Japonijoje viena moteris, kuri daug metų gyveno greta išdžiūvusių brolio palaikų, bandė atsikratyti griaučių drauge su buitinėmis šiukšlėmis, kai galiausiai suprato, kad jis yra miręs, trečiadienį pranešė policija ir žiniasklaida.

49 metų moteris sakė, kad išdžiūvusį Masao Tadano lavoną aptiko pernai lapkritį, kai su kita seserimi bandė persikraustyti.

Nežinoma, prieš kiek metų M.Tadano, kuriam dabar turėtų būti 48-eri, mirė, tačiau tai įvyko pakankamai seniai, nes jo palaikai jau buvo virtę griaučiais.

M.Tadano su dviem seserimis gyveno sename name Hokaido šiaurėje, bet neišlįsdavo iš savo kambario ir daug metų nebendravo su šeima, rašė dienraštis “Sankei”.

Jo palaikų dalis plastikiniuose maišuose su namų šiukšlėmis, paliktus šeimai išsikrausčius, aptiko griovimo darbus atliekantys darbininkai, nurodė policija ir minėtas laikraštis.

Moteris, kurios byla buvo nusiųsta tiesiai prokurorams jos neareštavus, policijai pasakojo, kad “nenori būti kritikuojama, ir manė, kad (palaikais) bus atsikratyta su šiukšlėmis”, laikraščiui sakė vienas tyrėjas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: