Facebook archyvo nuotr.

Vilniuje, prie populiaraus mėsainių restorano “Keulė Rūkė”, atsiradęs piešinys, kuriame vaizduojami besibučiuojantys  Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas  ir JAV verslininkas, kandidatas į prezidentus Donaldas Trumpas, patraukė daugybės užsienio žurnalistų ir žinomų žmonių dėmesį.

Kuomet šokiruojanti nuotrauką apskriejo aplink visą pasaulį, buvo susilaukta daugybės atgarsių. Ypatingas dėmesys buvo skiriamas šio kūrinio kūrėjams, tai Dominykui Čečkauskui ir Mindaugui Bonanu. Dominykas Čečkauskas – vienas iš “Keulė rūke” savininkų ir kūrinio autorių teigė, kad piešinys buvo sukurtas norint atkreipti dėmesį į tai, kas šiuo metu vyksta pasaulyje ir buvo ganėtinai atviras pristatant šį kūrinį.

Socialiniame tinkle “Facebook” vienas iš “Keulė Rūkė” kūrinio autoriu Mindaugas Bonanu, informavo, kad būtent Hillary Clinton socialiniame tinkle “Facebook” patalpino jo kūrinio vaizdą, kuriame ypatingai pašiepiamas Donaldas Trumpas. Hillary Clinton pasidalino video, kurio pavadinimas yra “The Trump doctrine is..chaos”. Šiame video atsispindi kritikuojamas  Donaldas Trumpas, kuris pristato užsienio šalių politiką, bendradarbiavimą, o šią sumaištį Hillary Clinton apibūdina vienu žodžiu “Chaosas”.

Keule-Ruke

Dominykas Čečkauskas ir Mindaugas Bonanu © Keulė Rūkė archyvo nuotr.

Hillary Clinton ir Donaldas Trumpas šiuo metu yra nuožmūs konkurentai, negailintys vienas kitam kandžių žodžių. Donaldas Trumpas- Respublikonų partijos kandidatas į JAV prezidentus, o Hillary Clinton buvusi valstybės sekretorė atstovaujanti demokratus taip pat kovoja dėl JAV prezidento posto. Hillary Clinton ir Donaldas Trumpas dėl prezidento posto susirungs lapkričio 8 dieną vyksiančiuose rinkimuose. Šie du politiniai priešininkai šiandien negaili vienas kitam kandžių žodžių ir pasisakymų, kurie visiškai sujaukė jų tarpusavio santykius, kurie kaip skelbia politikai buvo žymiai šiltesni.

Keule

facebook.com video archyvo stop kadras

Hillary Clinton pasidalintas video, kuriame ypatingai pašiepiamas Donaldas Trumpas šiuo metu dėl nežinomų priežasčių yra pašalintas iš Hillary Clinton paskyros socialiniame tinkle “Facebook”.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: