Andrius Kaniava / Asmeninio archyvo nuotr.

2018 metų gruodžio 26 dieną 16 val. Kauno kultūros centre dainuojantis aktorius Andrius Kaniava kviečia į ,,Pasirodymą”. Ne šiaip eilinį koncertą, tačiau į ,,Pasirodymą” per pačias Kalėdas, kuriame netrūks profesionaliai išgrotų muzikinių sąskambių, autorinės kūrybos tekstų, dialogų su publika ir šventinės nuotaikos.

,,Pasirodymas” – tai nuoširdus noras parodyti žiūrovams kažką gražiai naujo arba naujai gražaus ir, tuo pačiu, sugriauti nusistovėjusią nuomonę, kad geros gali būti tik senos dainos. Šalia to, tai viliojanti galimybė vieną kartą tiesiai šviesiai atsakyti į amžiną klausimą, kurį jaučia pareigą užduoti kiekvienas žurnalistas: Ką naujo išvys žiūrovai šiame koncerte?

Galime atsakyti sąžiningai ir nedvejodami: – viską!

Visų pirmą – dainų ir tekstų autorių Andrių Kaniavą, kuris nepaisant garbaus amžiaus, stengsis atrodyti kaip naujas. Kartu su juo pasirodys Muzikantai iš didžiosios raidės – Aleksandras Tenas (gitara), Gintas Gascevičius (mušamieji) ir Tadas Dešukas (smuikas) ir dienos šviesą išvys 10 naujų dainų, kurių gyvenimas scenoje prasidės tik šiame „Pasirodyme“. Tie, kurie klausėsi „Atšilusios musės”, lankėsi „Antikvariate“, žygiavo kartu su Sunkiosios Muzikos Orkestru „Musė“ ir leidosi ten, kur plukdė „Laivas Restoranas“, supras, ką norima priminti šiuo „ Pasirodymu“:
Visa, kas sena, kažkada buvo nauja!

Bilietus platina www.tiketa.lt bei likus 1 val. iki koncerto pradžios prie salės durų.
Bilietų kainos: 10,12,15,20 eur.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: