Arinas Borunova ir MArtynas Kuliavas / Organizatorių archyvo nuotr.

„Yoyo, peidžeris, walkman’as, flopikas – šio pirmadienio pusryčiai primins ne tik juos, bet ir populiariausią tų laikų gėrimą bei jį išgarsinusį balsą. Nepramiegokit pusryčių”, – štai tokia fraze vilniečiai buvo sudominti šią savaitę apsilankyti naujame projekte – „Secret Breakfast“. Vieni spėliojo, kas jų laukia ankstyvą antradienio rytą, kiti atėjo ir sužinojo. O čia, atitraukus paslaptingą užuolaidą su smalsuoliais pasisveikino pati bliuzo karalienė Arina Borunova ir jos kolega – gitaros maestro Martynas Kuliavas.

Puikiai nusiteikę menininkai pristatė anktyvų pusryčių susirinkusiems vilniečiams artimiausius savo koncertus, kurie vyks jau balandžio 14 d. Kaune ir balandžio  15 d. Vilniuje. Pusryčių dalyviai sužinojo, kad jau ne už kalnų Kultūros diena, kurią kartu švęsti klausytojus ir pakvietė žinomi muzikantai. „Klausytojai išgirs talentingą, kokybišką, jausmingą, įdomią, brandžią muziką, kurios jie nusipelnė. Vakaro eigoje padovanosime jiems ir dainų iš vieno geriausių mūsų su M.Kuliavu albumo „Fragmentai“, o taip pat ir naujų kūrinių, kuriuos Martynas sukūrė dar būdamas Maltoje. Neabejoju, kad profesionalių muzikantų grupė scenoje bus šiltai sutikta ir įvertinta mūsų publikos, kurią mes mylime“, – intrigą apie būsimus pasirodymus kelia Arina.

Smagiai pasikalbėję, išgėrę kavos ar arbatos ir pasiklausę širdį virpinančių bliuzo melodijų, slaptųjų pusryčių dalyviai liko sužavėti dar viena dovana, kurią jiems padovanojo „Coffice“. „Mūsų koncertų lankytojai – tikrą muziką ir kokybę vertinantys žiūrovai. Kiekviename savo projekte siekiame ištrinti scenų ribas ir leisti klausytojams kuo daugiau pajusti menininkų šarmą. Šių spaltų pusryčių metu buvo smagu matyti, kaip tų ribų nesijaučia ir vyksta šiltas bendravimas su muzikantais. Apie slaptus pusryčius tenka girdėti vis daugiau. Džiaugiamės, kad viena iš pirmųjų jų staigmenų tapo mūsų organizuojamas koncertas. Manau, kad tokių vietų ne tik Vilniuje, bet ir kituose didžiuosiuose miestuose tikrai trūksta. O faktas, kad jos apjungia ir kultūros pažinimą – labai džiugina. Pasirodo, apie renginius galima sužinoti ne tik socialiniame tinkle ar televizijos ekrane, bet ir prie neformalaus darbo stalo“, – emocijomis po slaptų pusryčių dalijasi Arinos ir M.Kuliavo koncertus „Karališkas duetas“ organizuojančios prodiusavimo kompanijos „Ars Libera International“ marketingo vadovė Asta Pažūsytė.

Arinas Borunova, MArtynas Kuliavas, ARs libera international

Arinas Borunova ir Martynas Kuliavas / Organizatorių archyvo nuotr.

Šiltais, nuotaikingais ir visuomet stebinančiais slaptais pusryčiais pasimėgauti kviečia naujas atviras biuras „Coffice“ pačiame Vilniaus mieste.  „Pusryčiai yra dienos pradžia.  Nuo jų labai priklauso kokia bus visa likusi diena. Todėl svarbu, kad jie būtų ypatingi, įkvepiantys, per kuriuos galima pasikrauti energijos visai dienai.  Tai suvokdami, mes rengiame „Secret Breakfast“. Atėjusiems pusryčių į „Coffice“, mes paruošiam įvykį, nuotykį, koncertą, cirką, šposą, staigmeną. Kas konkrečiai bus tą rytą žmonės nežino iki pačių paskutinių akimirkų. Taip sukuriam sąlygas kiekvienam patirti nuostabą, nusišypsoti iš netikėtumo ir užsikrauti visai dienai. Pats renginys yra visiškai nemokamas, kainuoja tik kava. Ir kruasanas, jei norisi“, – apie slaptų pusryčių idėją pasakoja vienas vienas iš jos autorių Mantas Mačiulskis.

Dalinamės šiltomis akimirkomis iš slaptų pusryčių su Arina ir M.Kuliavu:  https://www.facebook.com/arsliberaeu/videos/1006585526057360/

Ar Jūs nespėjote sudalyvauti šiame nuotaikingame renginyje? Susipažinkite artimiau su atlikėjais ir pasimėgaukite jų dovanojama muzika koncertuose „Karališkas duetas“ jau kovo 14 ir 15 dienomis.

Bilietus platina BILIETAI.LT: http://www.bilietai.lt/lt/event/29788

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: