© 3Dreklama.lt - Virtualūs turai, Foto ir video iš oro.

Jau visai netrukus – Naujųjų metų šventė. Norintiems naują dešimtmetį pasitikti Kaune – platus renginių pasirinkimas:

Naujametinis gala koncertas

Vieta: Kauno valstybinė filharmonija

Pradžia: 16 val.

Pasitikti artėjančius Naujuosius metus Kauno valstybinė filharmonija kviečia šventiniame gala koncerte su pamėgtais miesto kolektyvais – Kauno valstybiniu choru, Kauno miesto simfoniniu orkestru bei dirigentu Constantine‘u Orbelianu. Šventišką nuotaiką kartu kurs talentingi ir žavūs lietuvių solistai – sopranas Vida Miknevičiūtė ir bosas-baritonas Kostas Smoriginas bei svečiai – įspūdingo balso savininkė, sopranas Veronika Dzhioeva ir tarptautinių konkursų laureatas iš Armėnijos Sergejus Stepanyanas.

 

Naujametinis koncertas „Švieski man vėl!“

Vieta: Kauno kultūros centras

Pradžia: 17 val.

Programa sudaryta iš dainų, kurias žino ir dainuoja visos kartos – nuo jauno iki senjoro. „Pago Pago“, „Kristina“, „Sudeginti tiltai“, „Švieski man vėl“ – originalios dainos ir šlageriai, žavūs savo melodijomis, emocija ir menančiomis šviesaus atminimo maestro Stasį Povilaitį. Kiekviena daina – tai atskira istorija, tampriai suaugusi su mūsų gyvenimais, galbūt – įsimintinu pasimatymu, linksma bičiulių draugija arba tiesiog – mielu renginiu, kuriame „pirmuoju smuiku“ grojo Stasys Povilaitis.

Naujametinis koncertas „Metų laikai“

Vieta: VDU Didžioji salė

Pradžia: 19 val.

Pasitinkant Naujuosius metus VDU Kamerinis orkestras, diriguojamas Vytauto Lukočiaus, bei solistai Zbignievas Levickis (smuikas) ir Laimonas Salijus (akordeonas) kviečia į šventinį koncertą ,,Metų laikai”. Skambės pasaulio klasikos šedevrai – Italijos baroko meistro Antonio Vivaldi ,,Keturi metų laikai” bei Argentinos tango revoliucionieriaus Astor Piazzolla ,,Keturi metų laikai Buenos Airėse”. Muzikinė kelionė žada neužmirštamą vakarą senuosius metus palydint ir Naujųjų belaukiant.

Naujametis Suzi Quatro, Smokie ir Rondo koncertas

Vieta: Žalgirio arena

Pradžia: 20 val.

Gruodžio 29 d. Klaipėdoje, gruodžio 30 d. Šiauliuose ir gruodžio 31 d. Kaune vyks tradiciniai šventiniai koncertai, kviečiantys pasitikti Naujuosius metus su geriausia muzika! Šiemet scenoje publika matys net tris legendas – lietuviškosios scenos grandus „Rondo“, nemirtingus britus „Smokie“ ir amerikiečių glam roko karalienę Suzi Quatro su savo grupe. Atlikėjai, su kurių muzika užaugo jau daugiau nei kelios kartos, kurių hitus žino ir senas, ir jaunas, Lietuvoje žada surengti tikrą savo geriausių dainų fejerverką, skelbiantį Naujųjų metų pradžią!

 

Naujų metų vakaras su grupe „2 Donatai“

Vieta: Bajorkiemis

Pradžia: 20 val.

Kartu pasitikti Naujuosius metus kviečia „Bajorkiemis“. Šventinę programą atliks žinoma lietuvaičių grupė „2 Donatai“, o lankytojų lauks išskirtinai šiai progai paruoštas meniu.

© 3Dreklama.lt – Virtualūs turai, Foto ir video iš oro.

Naujieji metai prie Kauno pilies

Vieta: Pilies sodas

Pradžia: 21 val.

Sutikite Naujuosius metus pačioje senamiesčio širdyje – šventiškai pasipuošęs Pilies sodas lankytojus žavės saksofono muzika ir itin jaukia atmosfera.

Monique: paskutinė metų naktis

Vieta: Žalgirio arena

Pradžia: 21 val.

Pop princesė Monika Pundziūtė-Monique kviečia į elegantišką Naujųjų metų sutikimo šventę. Šią magišką naktį Monique klausytojams atskleis lyrišką ir subtilią savo muzikos pusę. Tai bus vakaras, skirtas melomanams, kurie išgirs hitais tapusias dainas „Man nebaisu“, „Dviese“, „Žinau ką turiu“, „Palauk dar“. Monique atliks ir visų mylimus šventinius kūrinius „Shallow“, „O Holy Night“, „Have Yourself a Merry Little Christmas“, o į Naujus metus klausytojus palydės „Happy New Year“.

 

Naujametinė naktis su grupe Antikvariniai Kašpirovskio Dantys

Vieta: Renginių Oazė

Pradžia: 21 val.

Niekada geros nuotaikos nestokojanti grupė Naujųjų metų vakarą savo pozityvia energija sieks užkrėsti susirinkusią publiką. Renginį vainikuos naujametiniai fejerverkai.

 

Vakarėlis NYE 2020

Vieta: Gargaras

Pradžia: 22 val.

Elektroninės muzikos mėgėjai Kaune jau turi atsakymą į retorinį klausimą: „Kur Naujus?“. Keičiantis metams, lofto „Gargaras“ ringe pečius surems dvi ryškios asmenybės – kultinės Berlyno techno leidyklos „Kompakt“ veidas Sascha Funke ir Lietuvos klubinis eksportas Manfredas. Vyrus palaikys vietiniai selektoriai Donatello, Arnas D, Deividas Bagdanov ir Gestautas.

© 3Dreklama.lt – Virtualūs turai, Foto ir video iš oro.

Kosminiai Naujieji Kaune

Vieta: Rotušės aikštė

Pradžia: 22 val. 30 min.

Naujųjų metų išvakarėse Rotušės aikštė kvies švęsti. Paskutinį šių metų vakarą 22.30 val. čia prasidės Naujųjų sutikimo šventė „Kosminiai Naujieji Kaune“. 2020-uosius kauniečiai pasitiks su populiariausiais Lietuvos šokių muzikos atlikėjais.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: