Organizatorių archyvo nuotr.

Apibūdinti dainininkę Jurgą Šeduikytę geriausiai tiktų šie žodžiai: talentinga, kūrybinga, žinoma, nuolat kupina naujų idėjų, mokanti kiekvieną gerbėją užburti savo atliekamos muzikos garsais. Tokia Jurga žada būti ir pirmajame savo koncerte NEW | JURGA balandžio  22 d. Kaune. O pasirodyme atlikėja žada ir daug naujų neužmirštamų prieskonių!

Balandžio 22 d., 19 val. NEW | JURGA savo gerbėjus, pasitiks kitokia: jos kūryba įgijo šviesesnių, naujų atspalvių, o dainose skamba daugiau optimizmo. Per šiuos metus pakito ne tik dainininkės muzika, bet ir jos pačios stilius, o visą saują naujovių tik dar labiau padės atskleisti melodingas solo pasirodymas: scenoje Jurga dainuos ir gros viena pati.

Jurgos Šeduikytės muzikinio šou programoje skambės hitais tapusios atlikėjos dainos, naujausi kūriniai iš rudenį pristatyto muzikinio albumo „Giliai vandeny”, kuris savotiškai yra panašus į dainininkės prieš dešimtmetį pristatytą pirmąjį albumą „Aukso pieva“. Jurgai visada buvo svarbūs jausmai, nuoširdumas, natūralumas, kokybiškas vokalas, todėl išskirtiniame ir unikaliame NEW | JURGA koncerte atlikėja savo gerbėjams atiduos visą save ir parodys ką sugeba geriausio.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: