Lapkričio 25-26 dienomis Kauno centre esančiame viešbutyje ,,Park inn by Radisson’’ duris atvers vienintelė šiame mieste rengiama vestuvių paroda ,,Mano tobulos vestuvės’’. Į dvi dienas truksiantį nemokamą renginį būsimus jaunavedžius vilios ne tik šimtai vestuvines prekes ir paslaugas pristatysiančių prekės ženklų ir jų atstovų, bet ir išskirtinai čia rengiami nemoki seminarai bei paskaitos, nagrinėjančiosnet tokius dalykus kaip ikivedybinės sutartys.

Nuo suknelių iki muzikos

Lapkričio 25-26 dienomis viešbutyje ,,Park inn by Radisson’’ vyksianti specializuota vestuvinių paslaugų paroda ,,Mano tobulos vestuvėssukvies įvairiausių sričių profesionalus bendram tikslui – pasiūlyti, kaip sukurti tobulą vestuvių šventę.

Dekoratoriai, maisto tiekėjai, šokių mokytojai, juvelyrai, makiažo ir stiliaus specialistai, vakaro vedėjai – galbūt detalės, apie kurias nei nespėjote pagalvoti – viską, ko gali prireikti sukurti įsimintiniausiai dienai gyvenime suburs vos per dvi dienas susiburs vienoje vietoje miesto centre.

Vilios nemokami seminarai ir garsūs vardai

Šeštadienį ir sekmadienį vestuvinę tematiką Laikinojoje sostinėje skleisiantis renginys pavadintas ,,Mano tobulos vestuvės’’ neatsitiktinai. Mat šis pavadinimas simboliškai neša reikšmę apie tai, jog svarbiausia gyvenimo švente vadinamos vestuvės būtų planuojamos atsakingai ir kruopščiai. Apie tai kalbės ir parodoje dalyvausiantys žinomi šalyje vestuvių planuotojai, dekoruotojai, vedėjai ir t.t. Stebins ir teisininkės vedamas seminaras, kurio metu išgirsime mintis apie ikivedybines sutartis. Tarp dalyvių skambės ir žinomi vardai, tarp jų, garsi visažistė Deimantė Kazėnaitė, išskirtinių renginių planuoja Erika Purauskytė, floristas Antanas Mažonas ir kiti.

Į nemokamą renginį su draugais ir artimaisiais

Paskutinį lapkričio savaitgalį vyksianti paroda vilios ne tik paslaugų gausa ir išskirtinumu, bet ir nemokamu įėjimu. Renginio organizatoriai pasakoja, jog dažniausiai į tokio tipo renginius nesinori eiti vienam. Tiek būsimai nuotaikai, tiek jaunikiui svarbus artimųjų ir draugų palaikymas bei patarimai, tad ,,Mano tobulos vestuvės’’ kviečia į parodą atvykti ne tik būsimiems jauniesiems, bet kartu pasiimti ir svarbiausius gyvenime sprendimus priimant esančius artimuosius bei draugus. Juk daug smagiau suknelę rinktis su drauge, dėl maisto tiekėjų pasitarti su mama, o muzikos skonį aptarti su seserimi ar tėčiu. Sprendimai artimųjų ir draugų rate priimami daug tvirčiau.

Gauk patarimus, atsakymus į tau rūpimus klausimus, išsklaidyke dvejones apsilankydamas vestuvių parodoje ,,Mano tobulos vestuvės’’ KAUNE jau lapkričio 25-26 dienomis. Netaupyk laiko ir nesigailėk praleidęs geriausias nuolaidas ir pasiūlymus!

Ar tavo geidžiama paslauga nedalyvauja parodoje pasitikrink: manotobulosvestuves.lt

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: