Vaizdo įrašo kadras

Prasideda UEFA Čempionų lygos ketvirtfinaliai, po kurių paaiškės, kas prasibraus į stipriausio Europos futbolo klubų turnyro pusfinalį. Viename ketvirtfinalyje laukia ir praėjusių metų finalo pakartojimas – Madrido derbis tarp „Real“ ir „Atletico“. Šias ir dar trejas Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynes parodys kanalai „Viasat Sport Baltic“ ir TV6.

„Viasat Sport Baltic“ komentatoriai Gediminas Reklaitis ir Žydrūnas Grudzinskas vienbalsiai teigia, kad į pusfinalį veikiausiai prasibraus Madrido „Real“, „Barcelona“, Turino „Juventus“ ir Miuncheno „Bayern“.

„Nors pastarieji mėnesiai nebuvo komandai lengvi ir lyderiai nedemonstravo geriausios formos, Madrido „Real“ kiekvienoje pozicijoje turi aukštesnio lygio žaidėjus“, – Gediminas Reklaitis teigia tikintis karališkojo klubo pergale.

Žydrūnas Grudzinskas teigia, kad labai laukiamoje dvikovoje tarp „Barcelona“ ir „Paris Saint-Germain“ turėtų triumfuoti Ispanijos gigantas, nes dabar tiek Lionelis Messi, tiek jo puolimo partneriai Luisas Suarezas ir Neymaras demonstruoja aukščiausio lygio futbolą.

Vis dėlto jie pabrėžia, kad tiek „Real“, tiek „Barcelona“ varžovai turi kuo atremti favoritus. Tuo tarpu kitose dviejose porose favoritai gerokai aiškesni – Turino „Juventus“ komanda yra gerokai stipresnė už prancūzų sensaciją „Monaco“, o Miuncheno „Bayern“ – už „Porto“. Nepaisant to, tiek Ž. Grudzinskas, tiek G. Reklaitis teigia, kad „Monaco“ labai disciplinuota gynybinė komanda, galinti pateikti ir siurprizų.

„Porto“ klubas yra vienintelis Čempionų lygos klubas, dar nepralaimėjęs rungtynių šiame sezone. Komentatoriai teigia, kad jei Miuncheno „Bayern“ savo varžovų nelaikys rimtais, „Porto“ turi daug gerų žaidėjų ir gali skaudžiai nubausti vokiečius už aroganciją.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: