YouTube vaizdo įrašo kadras

Elonas Muskas savo socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė įrašą, jog jis yra „pasiruošęs kovai ringe“ su Marku Zuckerbergu, „Meta“ generalinis direktorius atšovė paskelbdamas E. Musko „Twitter“ esančios žinutės ekrano kopiją su prierašu „atsiųsk man vietą“.

Dar kovo mėnesį E. Muskas pasišaipė iš „Meta“ generalinio direktoriaus. M. Zuckerbergo planuose yra į „Twitter“ panašaus socialinių medijų tinklo išleidimas, E. Muskas pavadino tai „kopijavimu“. „Meta“ bendrovė platformą pradėjo kurti sausį, praėjus keleriems mėnesiams po to, kai E. Muskas perėmė „Twitter“. Planuojama, jog naująjį socialinį tinklą išvysime jau šią vasarą.

Įtampa bei konkurencija tarp dviejų turtingiausių pasaulio vyrų išaugo į galimą susikovimą ringe. Žinomiausi pasaulio milijardieriai, socialinių tinklų pagalba, susitarė kovoti „Vegas Octagon“, didžiausios mišrių kovos menų kompanijos „Ultimate Fighting Championship“ arenoje. „Vegas Octagon“ – mišrių kovos menų susikovimui aptverta zona (aštuonkampis), naudojama „Ultimate Fighting Championship“ (UFC) kovoms.

Birželio 21 d. įrašas socialiniame tinkle, kviečiantis M. Zuckerbergą į ringą, interneto vartotojams iš pradžių prilygęs šmaikščiam pokštui, dabar panašu, jog virs realybe. UFC prezidentas Dana White teigia, jog Elonas Muskas ir Markas Zuckerbergas „visiškai rimtai žiūri“ į kovą vienas su kitu ir tai būtų didžiausia kova pasaulio istorijoje.

UFC prezidentas mano, kad tai būtų visų laikų žiūrimiausia kova, sakydamas: „Didžiausia visų laikų kova buvo Floydas ir Conoras, aš tiesiog manau, kad tai patrigubintų – patrigubintų tai, ką jie padarė. Nėra jokių apribojimų, ką šis įvykis gali padaryti.“

 


Nors ši kova daugeliui atrodo neįtikėtina ir nėra aišku kada, ir ar išvis įvyks šis technologijų milijardierių susitikimas, jau pasipylė kovos prognozės ir favorito rinkimai. Panašu, jog „Meta“ generalinis direktorius Markas Zuckerbergas palaikymo susilaukia daugiau.

51 metų E. Muskas turi pranašumą prieš M. Zuckerbergą pagal fizinį dydį, o augdamas Pietų Afrikoje jis kalbėjo apie dalyvavimą „tikrose kietose gatvės kovose“.

39 metų M. Zuckerbergas nuo praeitų metų rugsėjo užsiima mišrių kovos menų (MMA) treniruotėmis ir jau laimi braziliško džiu-džitsu turnyrus. Jis taip pat teigia, jog neseniai įveikė varginančią „Murph Challenge“ treniruotę per kiek mažiau nei 40 minučių.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: