Organizatorių archyvo nuotr.

„Kauno Žalgirio“ futbolo klubas jau vasario 26-ąją sužais pirmas oficialias 2023-ųjų sezonui rungtynes – žalgiriečiai sostinėje su Vilniaus „Žalgiriu“ kausis dėl LFF Supertaurės.

Kartu su pasikeitusia sudėtimi į artėjančio sezono kovas stos ir atsinaujinęs trenerių štabas. Jame ir toliau dirbs komandos vyr. treneris Rokas Garastas, jam talkins vartininkų treneris Mantas Gintalas ir dar pernai prie organizacijos prisijungęs Alexas McCarthy.

Rokiruotė taip pat įvyko tarp „Kauno Žalgirio“ pagrindinės ir B komandos trenerių. Pastaruoju metu „Kauno Žalgirio B“ komandai vadovavęs Dominykas Galkevičius jungiasi prie pagrindinės komandos trenerių štabo, o iki šiol jame dirbęs Nerijus Mačiulis paskirtas vadovauti „Kauno Žalgirio B“ ekipai, kuri vasario 17 dieną gavo LFF Pirmos lygos licenciją.

Organizatorių archyvo nuotr.

36-erių D.Galkevičius po 2019-ųjų sezono baigė profesionalaus futbolininko karjerą ir nuo to laiko dirbo „Kauno Žalgirio B“ komandos bei „Kauno Žalgirio“ futbolo akademijos treneriu. 2022-ųjų sezone jo vadovaujami „Kauno Žalgirio“ dubleriai LFF II lygoje iškovojo antrą vietą, o D.Galkevičius buvo išrinktas geriausiu KAFF LFF II lygos strategu.

N.Mačiulis „Kauno Žalgirio“ pagrindinės ekipos trenerių štabe dirbo nuo 2020-ųjų metų, o praėjusiame sezone kurį laiką pavadavo ir vyr. trenerį R.Garastą. Beje, naujasis „Kauno Žalgirio B“ komandos treneris gruodžio pabaigoje įgijo UEFA A licenciją.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: