Joe Laurinaitis ir Dwayne Johnson © Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Lietuvių kilmės „WWE“ imtynininkas Joseph Laurinaitis mirė būdamas šešiasdešimties, Tan-Tar-A kurorte, Osaž Byče, Misūryje, JAV.

J. Laurinaičio žmona paskambino policijos pareigūnams prieš vidurnaktį. Atvykus greitajai ir policijai, buvo konstatuota J. Laurinaičio mirtis. Pastarasis mirė dėl natūralių priežasčių.

Savo užuojautą „Instagram“ paskyroje išreiškė ir žinomas imtynininkas bei aktorius Dveinas „Uola“ Džonsonas (Dwayne „The Rock“ Johnson):

Ilsėkis ramybėje, brolau. Pradėjęs šią dieną labai nuliūdau sužinojęs, kad mano draugas, Joe Laurinaitis dar žinomas kaip „Road Warrior Animal“ – mirė. Joe ir Mike, žinomi kaip „Animal“ ir „Hawk“ buvo viena iš kiečiausių komandų – „Road Warriors“ – laukiniame profesionalių imtynių pasaulyje. Mano karjeros pradžioje būdamas jaunąja „Uola“, dar besimokydamas kaip viskas vyksta „WWE“, aš tiek daug kartų su jais grūmiausi, kad jie visada man padėdavo ir pasistengdavo, jog pasimokyčiau. Stiprūs kaip vinys, puikūs vyrai, Geriausia visų laikų komanda.“

Užuojautą J. Laurinaičio artimiesiems pareiškė ir „WWE“ savo išplatintame pranešime:

Mums yra be galo skaudu sužinoti, kad mirė J. Laurinaitis. Viena iš rimčiausių superžvaigždžių „Animal“ didžiąją savo karjeros dalį praleido komandoje su „Hawk“. Jiedu buvo sėkmingiausias, baisiausias ir populiariausias tandemas. Jų dominavimas buvo toks ryškus, kad frazė „Road warrior pop“ buvo naudojama persirengimo kabinose apibūdinti kurtinančioms žiūrovų reakcijoms. „WWE“ reiškia užuojautą J. Laurinaičio šeimai, fanams ir draugams.“

2011 metais, J. Laurinaitis ir jo porininkas „Hawk“ bei komandos vadybininkas Paul Ellering buvo įamžinti „WWE šlovės galerijoje“.

J. Laurinaitis gimė Filadelfijoje lietuvių šeimoje. Jo broliai – John ir Marcus – taip pat įžymūs imtynių pasaulyje kaip „Johnny the Ace“ ir „The Terminator“. Brolis John galiausiai tapo „WWE“ prodiuseriu ir J. Laurinaičio sūnus – James – aštuonis sezonus žaidė „NFL“ prieš užbaigdamas karjerą 2017 metais.

Taip pat skaitykite: Moterų sumo – kai laužomos tradicijos

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: