Kadras iš serialo „Sostų karai“

Atrodo, kad filmų ir serialų herojai turi supergalių, net jei tai filmas, kuriame pasakojama apie biuro tarnautojų gyvenimą. Visa tai dėl to, kad ekrane rodomi žmonės beveik niekada neprakaituoja ir neraudonuoja, o tipiškos poros rytas prasideda nuo laimingo bendro dantų valymo.

Pažvelkime kokiomis nesąmonėmis savo filmus farširuoja kino kūrėjai.

Filmuose jie nenešioja kepurių

Žinoma, visi supranta, kad filmavimai vyksta paviljonuose, o sniego krūvos gali būti tik kompiuterinė grafika. Bet vis dėlto galvos apdangalų, pirštinių ir šalikų nebuvimas yra gana keistas, jei filmo veikėjai išgyvena sniego audrą. Žiūrovai jau daug metų bando suprasti, kodėl žiemos šaltis filmuose toks nerealus.

Prabangūs pusryčiai, kurių niekas nevalgo

Pagrindinis veikėjas nusileidžia pusryčiauti su kostiumo švarku ant peties, greitai nukanda gabalėlį kruasano, vieną kartą gurkšteli kavos ir išeina. Arba jis gali visai nieko nevalgyti ir tiesiog skaityti laikraštį.

Tuo tarpu atrodo, kad jo žmona nemiegojo nuo penktos valandos ryto, kad galėtų atsikelti ir iškepti mylimajam keptų kiaušinių su šonine, šviežių skrebučių, saldžios duonos ir vaisių salotų. Tačiau jis į visa tai nekreipia dėmesio, nes, regis, turi svarbesnių reikalų. Įdomu, iš kur žmona turi tiek kantrybės?

Jie valosi dantis be dantų pastos

Scenos, kuriose veikėjai valosi dantis, dažnai sukelia daug klausimų. Viskas dėl to, kad visiškai neaišku, kaip jie sugeba valytis dantis be dantų pastos. Žinoma, dantų pastos putos, tekančios per kieno nors smakrą, ar netvarkingas veidrodis kadro nepagerins, tačiau scena, kai veikėjas įeina į vonios kambarį, paima šepetėlį ir iškart įsideda jį į burną, sukelia dar daugiau klausimų.

Popierinis maišelis be rankenų

Net jei filmo veikėjas eina į maisto prekių parduotuvę nusipirkti maisto kitai savaitei, dažnai galiausiai matome vieną (o retai 2) popierinį maišelį, pagamintą iš rudo popieriaus, be rankenų, kuriuos taip nepatogu nešti, kad jie tikrai bus numesti. Kai visas maistas išsibarstys, į sceną įžengs ponas Žavusis, kad padėtų jai pakelti tą dėžutę dribsnių.

 

Jie niekada nesimuiluoja būdami duše

Jei žmogus prausiasi duše ir vanduo teka virš jo, o jis tiesiog laukia pabaigos, tuomet tikrai žiūrite filmą. Viskas dėl to, kad realiame gyvenime žmonės linkę naudoti muilą, šampūną ir kempines, o ekrane jie tiesiog eikvoja gamtos išteklius.

Prabangūs apartamentai

Nesvarbu, kiek pinigų turi filmo / serialo veikėjas – jis gali būti padavėjas, banko tarnautojas ar finansų analitikas – tikėtina, kad jo būstas bus bent jau gražiai atrodantis, gerai įrengtas ir įsikūręs gerame rajone. Jokių namų priemiestyje ir senos patalynės. Jie taip pat tikriausiai turės automobilį. Jei veikėjas bus paaukštintas, automobilis bus pakeistas brangesniu.

Vyriški marškiniai

Labai romantišką akimirką, kai mergina apsivelka vyriškus marškinius, pastarieji pasirodo esą dideli, laisvi, elegantiškai atrodantys ir jaukūs. Tai leidžia daryti išvadą, kad filmuose vyrai visada būna didesni ir stipresni už moteris – jie negali būti vienodo dydžio. Ir pagrindinis klausimas, kuris lieka amžinas, – kodėl gi nevilkėti savo drabužių?

Paauglio kambaryje visada vyrauja netvarka

Ne paslaptis, kad paauglystėje mūsų kambariuose retai kada būdavo ideali tvarka. Tiesą sakant, retai ją turime ir šiandien. Tačiau netvarka, kurią filmų kūrėjai mėgsta rodyti kino juostose, tikrai nėra įprastas dalykas. Filmuose beveik visi paaugliai (išskyrus A klasės merginas) gyvena būtent taip.

Normalu gulėti ant lovos apsiavus batus

Mes nustojome kreipti dėmesį į tai, kad filmuose jie vaikšto po butus su batais. Bet kai jie guli ant lovos ar sofos svetainėje su batais, kuriuos ką tik apsiavė eidami pasivaikščioti su šunimi, tai atrodo per daug. Net jei jūsų miesto gatvės itin švarios, vis tiek niekada taip nedarykite.

Pagrindinis veikėjas valgo tiesiogine prasme viską

Paprastai vyrai filmuose nesirūpina savo svoriu. Juos galima pamatyti valgančius bet ką, pradedant greituoju maistu ir baigiant kepsniais, ir jie visada turės ryškų pilvo presą ir graikų dievo kūną. Kartu visi prisimename, kad kai moteris filme pažvelgs į bulvytes ar mėsainį, atsiras patarėjas, kuris jai primins, koks blogas jos kūno formoms yra šis maistas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: