Domnalas Glysonas ir Brendonas Glysonas

Jei gimėte aktorių šeimoje, tikėtina, kad vaikystę praleidote filmavimo aikštelėse kartu su savo įžymybėmis tėvais. Nuo mažų dienų garsenybių vaikai yra pratinami prie objektyvų ir jie dažnai susižavi kino pasaulio magija, ir nusprendžia sekti savo tėvų pėdomis. Vėliau, išgarsėjusios, jaunos įžymybės netgi pakviečia savo vyresnius tėvus į didįjį ekraną, kad kartu atliktų vaidmenis.

Peržiūrėjom daugybę filmų, norėdami surasti tuos projektus, kuriuose garsenybių tėvai ir jų vaikai vaidino kartu, ko daugelis iš mūsų galbūt net nepastebėjome.

Domnalas Glysonas ir Brendonas Glysonas

Alastoras „Baisioji akis“ Rukna, kurį filme „Haris Poteris ir ugnies taurė“ (Harry Potter and the Goblet of Fire) įkūnijo airių aktorius Brendanas Glysonas, nusprendė atvesti savo sūnų Domnalą į „Hario Poterio“ serijos filmavimo aikštelę. Tėvas ir jo sūnus kartu pasirodė pirmojoje „Hario Poterio ir mirties relikvijos“ (Harry Potter and the Deathly Hallows) dalyje. Filme Domnalas atliko Bilo Vizlio vaidmenį, kuris atnešė jam populiarumą ir gerbėjų meilę iš viso pasaulio.

Briusas Vilisas ir Rumera Vilis

Aktorių šeimoje gimusi Rumera Vilis nusprendė, kad nori vaidinti filmuose, kaip ir jos garsūs tėvai. Nors ir jos motina, ir tėvas turėjo ryšių kino pramonėje, jie vis tiek nesuteikė jai lengvatų. Pavyzdžiui, Briusas Vilisas privertė dukrą atlikti visas būtinas atrankas, kad jai būtų suteikta galimybė vaidinti filme „Įkaitas“ (Hostage). Filmavimo metu jaunajai aktorei buvo 16 metų, ir ji puikiai atliko savo vaidmenį.

Demi Mor ir Rumera Vilis

Vieną pirmųjų savo vaidmenų Rumera atliko būdama tik 8 metų. Ji filme „Striptizas“ (Striptease) puikiai atliko pagrindinės veikėjos (ją atliko jos mama Demi) dukters vaidmenį.

 

Gvineta Paltrau ir Blaita Daner

Populiarios Holivudo aktorės Blaitos Daner vaikai nusprendė pasekti savo garsios motinos pėdomis. Jos sūnus Džeikas tapo kino režisieriumi, o dukra Gvineta Paltrau tapo pasaulinio garso aktore. Daner pirmą kartą kartu su dukra vaidino kriminaliniame filme „Žiauri abejonė“ (Cruel Doubt). 2003 m. motina ir dukra vėl kartu vaidino biografinėje dramoje „Silvija“ (Sylvia), kur Gvineta vaidino pagrindinį vaidmenį, o Blaita – jos motiną.

Andželina Džoli ir Viviena Džoli-Pit

Tai buvo Viviena, biologinė Andželinos Džoli dukra, kuri gavo mergaitės Auroros vaidmenį filme „Piktadarės istorija“ (Maleficent). Tai nutiko todėl, kad visos kitos jaunos aktorės pernelyg bijojo raganos bauginančio žvilgsnio.

Džonas Voitas ir Andželina Džoli

Pati Andželina Džoli turėjo galimybę vaidinti kartu su savo tėvu, garsiu Holivudo aktoriumi Džonu Voitu. Jis vaidino filmo „Kapų plėšikė Lara Kroft“ (Lara Croft: Tomb Raider) pagrindinės veikėjos tėvą.

Kolinas Henksas ir Tomas Henksas

Kolinas Henksas ir jo garsusis tėvas Tomas Henksas pirmą kartą kartu pasirodė ekrane muzikinėje komedijoje „Dalykas, kurį tu darai!“ (That Thing You Do!) 2008 m. jie dar kartą vaidino tėvą ir sūnų filme „Didysis Bakas Hovardas“ (The Great Buck Howard).

Mami Gamer ir Merila Stryp 

„Roko karalienė“ (Ricki and the Flash) yra tragiška 2015 m. komedija apie moterį, palikusią savo šeimą dėl roko žvaigždės karjeros, kurioje pagrindinį vaidmenį atliko Merila Stryp, o pačios aktorės dukra – dukrą. Tai buvo antrasis filmas, kuriame šios aktorės vaidino kartu. Pirmasis buvo „Apmaudas“ (Heartburn), kur 3 metų Mami Gamer taip pat atliko pagrindinio veikėjo dukters vaidmenį.

Vilas Smitas, Džeidenas Smitas ir Vilau Smit 

Džeideno Smito debiutas kine įvyko 2006 m., kai jis vaidino kartu su savo tėvu dramoje „Ieškantys laimės“ (The Pursuit of Happyness), kur jam teko pagrindinis vaidmuo. Jaunasis aktorius netgi gavo prestižinį MTV kino apdovanojimą 2007 metais.

2013 m. aktorius ir jo sūnus vėl vaidino kartu filme „Žemė – nauja pradžia“ (After Earth) filmavimo aikštelėje, ir dar kartą įrodė žiūrovams, kad jie sukuria tobulą aktorinį duetą.

Garsus aktorius dukrą taip pat supažindino su kino pasauliu. 7-erių Vilau Smit kartu su savo tėčiu vaidino veiksmo trileryje „Aš esu legenda“ (I Am Legend), kur ji atliko pagrindinio veikėjo dukters vaidmenį.

Benas Stileris ir Džeris Stileris

Pasirodo, kad draugiškas senukas iš komedijų „Pasižadėjęs kitai“ (The Heartbreak Kid) ir „Zūlanderis“ (Zoolander) yra ne tik Beno Stilerio personažo tėvas ekrane, bet ir jo tikras biologinis tėvas.

Ar manote, kad gerai, kai vaikai nusprendžia sekti savo tėvų pėdomis ir tęsti savo šeimos verslą?

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: