© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Režisierius Samas Mendesas (Semas Mendesas) vadovaus kuriant jau 24-ąjį filmą apie išgalvotą britų agentą 007, o Džeimsą Bondą jame vėl vaidins aktorius Danielis Craigas (Danielis Kreigas), ketvirtadienį pranešė prodiuseriai.

Šį filmą planuojama išleisti 2015-ųjų rudenį.

Jis pasirodys po ankstesnės Bondiados dalies “Operacija Skyfall” (Skyfall), kurią irgi režisavo S.Mendesas, už pasaulyje parduotus bilietus uždirbusios 1,1 mlrd. JAV dolerių ir tapusios visų laikų daugiausiai uždirbusiu Didžiosios Britanijos filmu, sakoma prodiuserių Michaelo G.Wilsono (Maiklo Dž.Vilsono) ir Barbaros Broccoli (Barbaros Brokoli) pranešime.

Scenarijų filmui, kuris bus kuriamas kino studijų “Sony Pictures Entertainment” ir “Metro-Goldwyn-Mayer Inc.”, parašys Johnas Loganas (Džonas Loganas), kuris buvo ir “Operacijos Skyfall” scenaristas.

“Po nepaprastos “Operacijos Skyfall” sėkmės išties džiaugiamės, kad vėl galėsime dirbti su Danieliu Craigu, Samu Mendesu ir Johnu Loganu”, – rašo M.G.Wilsonas ir B.Broccoli.

Gandai, kad S.Mendesas taps naujausio filmo apie Džeimsą Bondą režisieriumi, sklandė jau kelis mėnesius.

Tačiau nebuvo visiškai aišku, ar jis dalyvaus tame projekte, nes S.Mendesas buvo užsiėmęs kuriant teatro miuziklą vaikams pagal rašytojo Roaldo Dahlio (Roaldo Dalio) knygą “Čarlis ir šokolado fabrikas” (Charlie and the Chocolate Factory), pradėtą rodyti praeitą mėnesį.

“Man labai malonu, kad suteikdami laiko, kurio man reikėjo įvykdyti visus savo įsipareigojimus teatrui, prodiuseriai sudarė man galimybę režisuoti 24-ąjį filmą apie Bondą”, – sakoma 47 metų S.Mendeso pranešime.

S.Mendesas jau seniai režisuoja teatro projektus, o į kino pasaulį įsiveržė pelnydamas JAV Kino akademijos apdovanojimą už savo debiutinį filmą “Amerikos grožybės” (American Beauty), kuriame pagrindinį vaidmenį atliko Kevinas Spacey (Kevinas Speisis).

Sukūrus “Operaciją Skyfall”, kritikai gyrė jo bendradarbiavimą su D.Craigu, taip pat kitais svarbiais to projekto dalyviais, įskaitant aktorius Ralphą Fiennesą (Ralfą Finesą) ir Beną Whishaw (Beną Višau). Tai taip pat padėjo šiam filmui pasiekti didžiulę komercinę sėkmę.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: