Youtube vaizdo įrašo kadras

Nei vienas žmogus nėra per senas išbandyti kažką naujo, net jeigu prireiktų pabėgti iš slaugos namų. Juk, sakoma, sulaukus garbaus amžiaus, senjorai atranda jaunystę dar kartą.

Taip atsitiko ir  79-erių metų anglei Sedei Sellers (angl. Sadie Sellers). Vienuolika anūkų turinti moteris jau seniai mėgaujasi užtarnautu poilsiu pensijoje ir gyvena senelių slaugos namuose. Jos sūnus Tonis (angl. Tony) kasdien užsuka pasiteirauti, kaip ji laikosi. Tačiau prieš kelias dienas vyrą ištiko šokas, kai jis nerado savo garbingo amžiaus motinos jos kambaryje. Nieko nelaukęs, Tonis nuspendė pradėti paieškas. Pamatęs savo 22-ejų metų dukters automobilį šalia tatuiruočių salono, vyras užėjo vidun paklausti, ar ji nebuvo aplankyti močiutės ir tiesiog neteko žado – jo 79-erių metų motina sėdėjo tatuiruočių meistro kėdėje.

Pasirodo, močiutė ištrūko iš slaugos namų tam, kad galėtų pasidaryti savo pirmąją tatuiruotę! Reporteriams ji sake, kad apie piešinį ant savo kūno svajojo kelias savaites, po to, kai pamatė naują anūkės Samantos (Samantha) tatuiruotę. Būtent ji ir sutiko išpildyti močiutės svajonę – išsitatuiruoti širdelę ant kairiojo peties.

“Aš tik paklausiau meistro, kiek laiko jis užtruks, o jis atsakė, jog baigė prieš penkias minutes. Nejaučiau jokio skausmo, nes visą laiką juokėmės” – dalijosi savo įspūdžiais senolė. Paklausta, ką jos šeima pasakys  apie šį netikėtą poelgį, močiutė nesutriko ir atsakė: “man nerūpi ką jie galvoja”. Taip pat, ji pridūrė: “Kai sulauki tokio amžiaus, stengiesi nugyventi likusias dienas visavertiškai. Jau seniai galvojau apie tatuiruotę, o dabar galvosiu ir apie antrą!”.

Sedė slaugos namuose gyvena jau daugiau nei metus. Per tą laikotarpį, ji vos kelis kartus buvo išėjusi iš ten kartu su savo anūke Samanta. Mergina apibūdino savo močiutę kaip ramią ir padorią, tačiau pastaruoju metu ji artimuosius vis dažniau stebina savo neįtikėtinomis idėjomis. „Džiaugiuosi, kad mano močiutė nėra iš tų, kurios tik sėdi ir niurzga. Ji žino, kaip linksmai praleisti laiką” – teigė mergina.

Taip pat skaitykite: Devynmetis berniukas namų darbus ruošia „McDonald‘s“ šviesoje

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: