Vienas statistinis tyrimas rodo, kad tik apie 56 šiuo metu dirbantys anglakalbiai aktoriai yra tikrai garsūs. Ir nors pasaulinėmis žvaigždėmis tapusių aktorių skaičius nedidelis, tai nereiškia, kad šie žmonės visiškai įgyvendino savo karjeros siekius. Ir netgi galime būti šokiruoti sužinoję, kad aktoriai, vaidinę mūsų mėgstamus veiksmo filmų herojus ir pagrindinius veikėjus, buvo nusitaikę į kitą vaidmenį visai kitame filme.

Tikime, kad karjeros ambicijoms ribų nėra, ir kol keliame sau naujus tikslus, visada kilsime aukštyn. Štai keletas aktorių, kurie atviravo apie savo didžiausius svajonių vaidmenis.

Keanu Reevesas – Ernis

Nors Hugh Jackmanas jau porą dešimtmečių įkūnija Ernį, Keanu Reevesas prisipažino, kad „visada norėjo suvaidinti Ernį“. Tačiau toliau jis sakė, kad „jau per vėlu“ ir kad šis vaidmuo buvo išpildytas tikrai gerai”. Tai pasakius, panašu, kad tikimybė išvysti „Matricos“ žvaigždę „Marvel“ filme nėra tokia maža, turint omenyje, kad studijos prezidentas atskleidė, jog jie kalbasi su Keanu dėl beveik kiekvieno” kuriamo filmo.

Tomas Hollandas – Džeimsas Bondas

Nuo 2017 m. jis atlieka populiarų ir labai geidžiamą Žmogaus-voro vaidmenį, tačiau šis britų aktorius atskleidė, kad yra nusižiūrėjęs kitą kultinį personažą. Tiesą sakant, Tomas atviravo apie savo svajonę suvaidinti jaunąjį Džeimsą Bondą: „Vaidinti Žmogų-vorą yra absoliutus malonumas ir privilegija, bet… jei jie norėtų atkurti jaunesnį Džeimsą Bondą, galite būti tikri, kad aš dalyvaučiau“.

Scarlett Johansson – Disnėjaus princesė

Aktorė, kuri mūsų ekrane atliko daugybę galingų vaidmenų, įskaitant Natašą „Keršytojų“ sagoje, atskleidė, kad svajoja suvaidinti Disnėjaus princesę. Toliau ji sakė, kad jos mažoji dukra taip pat norėtų matyti mamą pasakų vaidmenyje. Tačiau Scarlett pripažino, kad „tikriausiai taip nenutiks“: „Aš prašiau to darbo pastaruosius 20 metų, bet niekas manęs nepasamdė.“

Millie Bobby Brown – Amy Winehouse

Aštuoniolikmetė britų aktorė atskleidė, kad jos svajonė – vieną dieną biografiniame filme įkūnyti Amy Winehouse. Ji paaiškino, kad mirusi dainininkė buvo „R&B, bliuzo ir iš esmės visos muzikos kultūros ikona“. Ji pridūrė, kad ją „paveikė visa jos istorija“, todėl yra pasirengusi ją suvaidinti, kai ir jei pasitaikys proga.

Will Ferrell – Simon Cowell

Komikas atskleidė, kad jo svajonė būtų didžiajame ekrane įkūnyti „X Faktoriaus“ ir „American Idol“ teisėją Simoną Cowellą. Jis toliau aiškino: „Man nebūtų taip sunku jį suvaidinti, nes Simone Cowell’yje matau daug Rono Burgundy“. Ronas yra vienas iš ankstesnių kultinių Willo personažų.

Jennifer Lawrence – Bridžita Džouns

Filmo „Bado žaidynės“ žvaigždė prisipažino, kad labai norėtų ekrane tapti Bridžita Džouns. Toliau ji paaiškino, kad tai yra jos filmas, kurį ji renkasi, kai nesijaučia gerai: „Tai filmas, kurį įsijungiu, kai pasiilgstu namų, nors Anglija nėra mano namai.“ Tačiau Jennifer pridūrė, kad niekada nenorėtų pakeisti titulinę heroję vaidinančios Renée Zellweger, ji su humoru prisipažino, kad tiesiog nori, jog filmų nebūtų”, kad galėtų būti pačia Bridžita.

Gugu Mbatha-Raw – Kleopatra

Britų aktorė išreiškė didelį susižavėjimą Kleopatra, kuri buvo jos ilgametis stabas. Ji sakė: „Esu apsėsta jos nuo tada, kai man buvo maždaug 12 metų. Jos, kaip moters lyderės, galia yra tokia ikoniška. Kleopatra yra mano svajonių vaidmuo, todėl bet kokia proga dėvėti ką nors egiptietiško, aš tik už tai.“

Daniel Radcliffe – Žmogus-voras

Hario Poterio žvaigždė išreiškė savo meilę filmams apie superherojus. Jis paaiškino, kad būtų buvęs „geras Žmogus-voras“. Tačiau Danielis pripažino, kad laivas šiuo klausimu jau išplaukė”, sakydamas, kad labai džiaugiasi, jog superherojų įkūnija Tomas Holandas, ir tiki, kad jis fantastiškai atlieka šį vaidmenį.

D. Radklifas pridūrė, kad mielai prisijungtų prie kitos frančizės su sąlyga, kad ji būtų trumpa, nes nėra tikras, ar pasirašytų po kažkuo, kas užtruktų dar 7 ar 8 filmus”.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: