Serialo „The Night Manager“ kadras

Po praėjusiais metais kilusių gandų, tai oficialu: „The Night Manager“ grįžta. „Deadline“ praneša, kad „BBC“ ir „Amazon“ kuria ne vieną, o du naujus 2016 m. šnipų trilerio sezonus, o pagrindinį vaidmenį vėl atliks Tomas Hiddlestonas.

Serialo pirmame sezone pagrindinius vaidmenis atlieka Hiu Loris ir Tomas Hidelstonas. Jie susitinka kaip du priešininkai: įskaudintas vyras, kurio mylima moteris buvo nužudyta, siekia atkeršyti smurtautojui – pavojingam ginklų prekeiviui. Taigi buvęs britų karys Džonatanas Painas (Tom Hiddleston) tampa priedangoje dirbančiu šnipu. Tačiau Ričardas Roperis (Hugh Laurie) nėra nei lengvas, nei naivus priešininkas. Nors Džonatanas sugeba iš pradžių laimėti jo pasitikėjimą, viena aišku – išduoti gali bet kas.

Serialo „The Night Manager“ kadras.

2011-ųjų metų sausis – Arabų pavasaris. Aplinkui šaudo petardos, skraido plytos, dega mašinos, į orą pyškina automatiniai ginklai. Visų šių įvykių sūkuryje palengva eina mėlynmarškinis anglas, kur eina šis žmogus? Į darbą. Mat jis dirba naktiniu prižiūrėtoju „Nefertiti“ viešbutyje. Taip, jūs visiškai teisūs – tai mūsų vyrukas Džonatanas Painas.

Tomas Hidlstonas puikiai atlieka šį vaidmenį – jis mandagus, ramus, žavingas, savimi pasitikintis ir be galo gražus. O taip pat graži moteris Sofi paskleidžia priešais jį slaptus dokumentus, kuriuose galima rasti visą informaciją apie jos piktadarį vaikiną Fredą Hamidą ir jo ginklų sandėrį su Ričardu Roperiu – „blogiausiu žmogumi pasaulyje“. Džonatanas ir Sofi užmezga romaną, o netrukus Sofi nužudoma ir mylimasis pasileidžia į savo misiją – atkeršyti skriaudikui Roperiui, kurio pasitikėjimą iš pradžių reikia laimėti.

Serialo „The Night Manager“ kadras.

Hiddlestonas yra vienintelis aktorius, patvirtinęs, kad grįš į naujas „The Night Manager“ serijas, tačiau jo priešas Hugh Laurie grįš bent jau kaip vykdomasis prodiuseris. Taip pat sugrįš rašytojas Davidas Farras, adaptavęs to paties pavadinimo 1993 m. Johno Le Carré romaną serialui. Kadangi Le Carré romanas niekada neturėjo tęsinio, Farras šį kartą rašys visiškai naują šnipų trilerio tesinį. Iš kitų paskelbtų komandos narių, Georgi Banks-Davies režisuos naujus epizodus, o Stephenas Garrettas dirbs kaip serialo vadovas.

Siužeto detalės kol kas slepiamos, tačiau „The Night Manager“ antras sezonas tęsis su Hiddlestono Džonatanu Pinu praėjus aštuoneriems metams po pirmojo sezono. Filmavimo darbai prasidės vėliau šiais metais, todėl netrukus tikėkitės daugiau aktorių naujienų ir oficialios anotacijos, galbūt net, kai Hiddlestonas užsuks į laidą „Jimmy Kimmel Live!“. Hiddlestonas taip pat prodiusuos serialą kartu su Laurie. “The Night Manager” antras sezonas bus bendras „The Ink Factory“, „Character 7“, „Demarest Films“ ir „127 Wall“ projektas, kurį kurs kartu su ispanų partneriu „Nostromo Pictures“.  Fifth Season pardavė serialą Amazon, kuris jį prodiusuos kartu su BBC.  Pirmąjį serialo sezoną AMC prodiusavo kartu su BBC.

Serialo „The Night Manager“ kadras.

Simonas Kornvelas ir Stivenas Kornvelas, le Carré sūnūs, paskelbė pareiškimą spaudai apie būsimus sezonus, kuriame teigiama, kad 2016 m. serialas buvo „svarbus televizijos aukso eros momentas – suvienijęs ekrano ir už kadro esančius talentus, pasiekusius aukščiausią lygį, – o žiūrovų priėmimas pranoko mūsų drąsiausius įsivaizdavimus“. Kalbant apie artėjančius naujus sezonus, „iš naujo peržiūrėti Pino istoriją taip pat reiškia peržengti Johno le Carré originalaus kūrinio įvykius: tokį sprendimą priėmėme nelengvai, tačiau jo įtikinamiems personažams ir Deivido vizijai apie kitą jų skyrių buvo neįmanoma atsispirti.“

Prieš aštuonerius metus pasirodęs „The Night Manager“ tapo dideliu hitu, už kurį aktoriai pelnė kelis „BAFTA“, „Emmy“ ir „Golden Globe“ apdovanojimus. Tačiau nuo to laiko buvo parodyta ir pamiršta daug prestižinės televizijos laidų, tad ar apskritai yra auditorija naujam Jonathano Pine’o šnipų trileriui? Tikėkimės, kad taip. Indiškas 2016 m. serialo perdirbinys buvo itin populiarus Azijoje, o pernai jam buvo uždegta žalia šviesa tęsinio sezonui. Tai gal ir negarantuoja tokios pat kritikų sėkmės, bet įrodo, kad pasaulinė auditorija šiam serialui dar yra.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: