© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Prabangūs namai, kuriuos velionis popmuzikos karalius Michaelas Jacksonas (Maiklas Džeksonas) paliko prieš dešimt metų, įsibėgėjus teisminiams ginčams dėl įtariamo vaikų išnaudojimo, bus paversti į reabilitacijos centrą lytinį išnaudojimą patyrusiems vaikams, jeigu tik naujajam jų šeimininkui Kalifornijos verslininkui pavyks įgyvendinti savo sumanymą.

Kažkada ši ranča popmuzikos superžvaigždei suteikė daug džiaugsmo. Joje esančiu zoologijos sodu ir pramogų parku džiaugėsi ne tik jis pats, bet ir jo gerbėjai. M.Jacksonas nusprendė palikti rančą, kai joje pabuvojo įkalčių prieš jį byloje ieškoję pareigūnai.

Kalifornijoje, Santa Barbaros apygardoje esanti 75 mln. JAV dolerių vertės ranča uždaryta jau dešimt metų, tačiau dabar su buvusiais M.Jacksono namais siejami įspūdingi projektai.

Viename pasiūlyme numatoma rančą “Neverland” paversti tvirkinimą patyrusių vaikų terapijos centru.

Kaip rašo laikraštis “New York Post”, cituodamas šaltinius, pasiūlymą pateikęs neįvardintas verslininkas tikisi, jog ši “rami vieta” gerai tiks vaikams, atsigaunantiems po lytinio išnaudojimo sukeltų traumų.

“Planuojama, kad vaikai čia atvyks gydytis. Taip pat bus samdomi profesionalūs psichiatrai, kurie padės (tvirkinimo) aukoms per arklių terapijos seansus, kurie padeda pakelti vaiko savivertę ir sugrąžina jiems norą bendrauti”, – sakė su projektu susipažinęs šaltinis.

Keistoka, bet pats M.Jacksonas buvo kaltinamas viliodavęs vaikus į šią rančą ir juos čia tvirkindavęs, nors šie kaltinimai niekada nebuvo patvirtinti, o prieš dešimtmetį popmuzikos karaliaus buvo išteisintas.

Šią rančą iš skolų smaugiamo atlikėjo 2008 metais perėmė investuotojas į nekilnojamąjį turtą Thomas Barrackas (Tomas Barakas). Kitais metais M.Jacksonas mirė, būdamas 50-ies.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: