Britė Ellie Goldstein sulaukė sėkmės mados pasaulyje.

Ellie Goldstein – aštuoniolikmetė britė, iš pirmo žvilgsnio neprimenanti mados žurnalų viršelius puošiančios manekenės. Tačiau Dauno sindromą turinti mergina dėl to tik dar atkakliau siekia savo svajonių – jau trejus metus mados pasaulyje besisukanti Ellie socialinių tinklų pagalba buvo pastebėta „Gucci“ ir „Vogue“. „Gucci“, bendradarbiaudama su „Vogue“, praėjusių metų lapkritį platformoje „Instagram“ pradėjo programą „#PhotoVogueFestival”, kurios tikslas – socialiniuose tinkluose rasti žmones, norinčius tapti modeliais nuotraukų parodoje.

Pati Ellie dar prieš trejus metus pasirašė sutartį su modelių agentūra „Zebedee“. Pastaroji užsiima būtent išskirtiniais ir kitaip atrodančiais modeliais. Mergina gavo užsakymų iš tokių įmonių kaip „Nike“ ir „Vodafone“, o jos nuotrauka kabėjo net Londono nacionalinėje portretų galerijoje. E. Goldstein laimėjo anksčiau minėtą „Instagram“ konkursą, ir „Gucci“ jai pasiūlė tapti liepos mėnesio Italijos „Vogue“ žurnalo viršelio modeliu. Šia galimybe Ellie labai džiaugėsi ir teigė, kad ši unikali patirtis fotosesijoje jai labai patiko. Nuotraukos autorius – taip pat socialinių tinklų pagalba atrastas Davidas Hyde‘as, dirbantis Londone.

Modelis demonstravo Alessandro Michele kurtą blakstienų tušą, apie kurį pats kūrėjas sakė taip: „Aš sukūriau „L‘Obscur“ tušą unikaliai asmenybei, makiažu norinčiai perteikti savo laisvės istoriją taip, kaip nori pats“. Būtent tokia yra ir Ellie – liga jai nė kiek netrukdo užsiimti mėgstama veikla, didžiulio palaikymo ji sulaukia ir iš šeimos.

Apie pastarąjį pasiekimą merginos mama pasakojo: „Mes neįtikėtinai didžiuojamės Ele ir visais mielais komentarais „Gucci“ „Instagram“ paskyroje.“ Ji pridūrė, kad jos dukra – neįtikėtinai šiltas ir šviesus žmogus, savo energija užpildanti kambarį vos atidariusi duris, ir teigė viliantis, kad griežtų grožio standartų neatitinkantys modeliai greitai taps visuomenės norma ir įsilies į pilnavertį mados pasaulį.

Pačios Ellie teigimu, ji džiaugiasi būdama modeliu todėl, kad turi galimybę pasauliui pasirodyti tokia, kokia iš tikrųjų yra. Jai patinka pozuoti prieš objektyvus ir demonstruoti savo profesionalumą, kurį, duodama interviu, nesyk pabrėžė ir modelio mama.

Taip pat skaitykite: Madeline – paauglė su Dauno sindromu išpildė savo svajonę tapti modeliu [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: