Elliotas Page‘as naujausiame pokalbyje su „Time“ atskleidė, kad pasisakęs esantis translytis sulaukė daugiau pasiūlymų vaidinti, režisuoti ir prodiusuoti.

Aktorius taip pat prakalbo apie sunkumus, kuriuos patyrė vaidindamas moteriškus vaidmenis, kai pats, tuo tarpu, stengėsi suprasti savo lyties tapatumą.

„Tiesiog negalėdavau savęs atpažinti“, kalba Page‘as apie savo karjerą prieš viešą pasisakymą praeitą gruodį. „Ilgą laiką negalėdavau net žiūrėti į savo nuotraukas“.

Bet, pasak Page‘o – kuris suvaidino tokiuose filmuose kaip „Džuno“ ir „Pradžia“ – po prisipažinimo sulaukė daugiau pasiūlymų nei anksčiau.

Ir nors dauguma pasiūlymų susiję būtent su translytiškumu, Page‘as sako, kad taip pat gavo daug pasiūlymų vaidinti vyrukų vaidmenis.

Aktorius, kuris šiuo metu „Netflix“ seriale „Skėčio akademija“ vaidina Vanią, „Time“ sakė, kad labai džiaugiasi vėl galėdamas vaidinti, ypač po to, kai keletą kartų vos nemetė šios industrijos.

„Dabar, kai esu tikrasis aš, šiame kūne, labai nekantrauju vaidinti“, sakė jis. „Nepaisant iššūkių ir sunkių viso šio reikalo momentų, niekas neprilygsta jausmui, kurį jaučiu dabar“.

Page‘as, kuris anksčiau, 2014 metais, buvo pasiskelbęs, kaip homoseksualus, pirmą kartą apie tai, kad yra translytis pasisakė (ir vartojo jis/jį bei jie/juos įvardžius) praeitą gruodį nuoširdžiame laiške, kuriuo pasidalino socialiniame tinkle.

„Man pasisekė, kad galiu tai rašyti. Būti čia. Jog atvykau į šią savo gyvenimo vietą“, rašė pranešime. „Jaučiu didžiulį dėkingumą nuostabiems žmonėms, kurie palaikė mane šioje kelionėje. Neįmanoma apsakyti, koks nepaprastas jausmas pagaliau mylėti save tiek, kad sugebėčiau išlikti tikruoju savimi“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elliotpage

Aktorius, kuris pasinaudojo proga, kad pagerbtų daugiau nei 40 translyčių, kurie žuvo dėl smurto 2020 metais, teigė, kad jį „be galo įkvėpė daugybė translyčių bendruomenės narių“.

„Ačiū už jūsų drąsą, jūsų dosnumą ir nepaliaujamą darbą bandant paversti šį pasaulį daugiau apimančia ir užjaučiančia vieta“, pridėjo jis.

Po Page‘o įrašo, daugybė garsenybių, įskaitant filme „Iksmenai“ su juo kartu vaidinusį Ianą McKelleną, aktoriui išreiškė palaikymą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: